Inspirativní instagramové profily vol. III

Inspirativní instagramové profily vol. III

Všechny mají velmi minimalistický styl a fotky lahodící nejednomu oku. Toto je náš březnový výběr inspirativních instagramových profilů.

V našem nejnovějším instagramovém výběru, bychom vám rádi představili tři ženy, které inspirují nejen svým stylem, ale také skvěle komponovanými, vizuálně krásnými instagramovými profily. Co je všechny spojuje? No přeci to, že v jednoduchosti a bílé barvě je neskutečná síla. Nečekejte tedy žádnou velkou škálu barev, jen ty základní ve velmi příjemném provedení.

VICTORIATORNEGREN

Victoria Törnegren je švédská fashion a travel bloggerka, o jejímž příteli jsme vám psali v minulém článku o instagramých profilech. Na jejích fotkách figuruje především černá a bílá a to ve velmi výrazných kontrastech. Vzhledem k tomu, že je každý týden na jiném kontinentu a nejčastěji pak na pláži, doplňuje tuto barevnou kombinaci azurově modrou. Naprostý sen v instagramovém podání. Jestli tedy hledáte pořádnou dávku cestovatelské inspirace, jste tu naprosto správně!

STYLISHWHITERABBIT

Jednou z českých blogerek, kterou byste určitě měli sledovat, je Nicole Kudělková. Mezi její záliby patří cestování, ale také sociální média. Její styl je velmi čistý a jednoduchý - jak sama prohlásila, nejraději má denim a košile. Čistota se odráží také v jejím instagramu: jednoduché, hezky komponované fotky, měkké barvy a spoustu přirozeného světla. Profilu Nicole tak vládně olivově zelená, béžová, ale také pastelově růžová.

MIJA_MIJA

Mirjam Flatau pracovala několik let jako media designer/editorial designer. Spolupracovala také s několika světovými značkami, jako Chloé či Gucci. Jak jeden z jejích followerů prohlásil: "Mijin blog je minimalistický a monochromatický sen." To stejné platí i pro její instagram! Celému jejímu profilu vládne bílá, čisté plochy a zajímavé detaily. Má velký cit pro fotografii, což dodává její stránce velmi umělecké vyznění.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram