Inspirativní instagramové profily vol. V

Inspirativní instagramové profily vol. V

Další díl Instagramových profilů je tu. Tentokrát naladíme vaše chuťové pohárky a inspirujeme vás krásnými fotkami.

V květnu se událo spoustu zajímavých gastro akcí a tak jsme si řekli, že tuto lásku k dobrému jídlu oslavíme i v našem článku. Náš výběr inspirativních instagramových profilů byl zatím spíš o cestování, módě a zdravém životním stylu, vůbec jsme se však nesoustředili na absolutně neodmyslitelné instagramové téma - skvěle naaranžované (a zřejmě i dobře chutnající) jídlo. Představujeme vám náš květnový výběr food bloggerů a milovníků jídla, který rozhodně stojí za pozornost.

Marte_marie_forsberg

Jako první bychom vám rádi představili Marte Marie Forsberg. Jedná se o norskou fotografku, která publikuje vlastní kuchařky a pořádá různé workshopy a kurzy. Na svém profilu zachycuje jak tradiční, tak poměrně exotické výtvory a klidný život na britském venkově. Jestliže nehledáte jen instagram s jedním jídlem vedle druhého, ale zajímavé recepty a fotky s příběhem, toto je rozhodně ten profil, který by vám neměl uniknout.

Girleatworld

Zcela jiný a poměrně netradiční instagramový profil má na svědomí Melissa Hie původem z Indonésie. Nejedná se o typickou food bloggerku, ale o ženu, která spojila své dvě vášně - cestování a jídlo. Melissa podniká cesty po celém světě a na každém snímku tak zachycuje pochoutky a pokrmy, které ochutnala a které jsou pro každou krajinu typické. Pokud tedy hledáte tipy na pouliční jídla, která ve vaší plánované destinaci chcete vyzkoušet, určitě se nechte inspirovat.

Thecookerywife

Pokud patříte mezi lidi, kteří si rádi osladí život nějakým tím dortíkem nebo koláčem, navštivte The Cookery wife. Tento foodblog vedou dvě Američanky - sestry Hannah a Andrea. Samy o sobě prohlašují, že raději pečou, než vaří, a to se zcela podepsalo na jejich profilu. Pokud hledáte typy na ovocné koláče, sladké pečivo nebo jen krém do vašeho dortu, určitě mrkněte na jejich web a budete péct od rána až do večera.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram