Inspirujte se v šatníku světových blogerek

Inspirujte se v šatníku světových blogerek

Ve všeobecném povědomí lidí panuje představa, že oblékat se umí Francouzky, které nikdy nepřekročí hranici nedbalé elegance. Poté Italky, které kombinují luxusní světové návrháře se sportovními teniskami a Britky.

Pokud ale zabrousíme do fashion blogů třeba takových Španělek nebo Holanďanek, může nás příjemně překvapit jejich originalita a vkus.

Nizozemka,

přidávající své nezaměnitelné outfity na blog modedamour, nejraději obléká volné topy, přiléhavé kalhoty, vysoké podpatky, nebo naopak sportovní boty. Vyznává heslo minimalismu, kombinuje odstíny jedné či dvou barev a outfity doplňuje značkovými kabelkami od značek jako Ralph Lauren nebo Louis Vuitton. Zároveň se nebojí kombinací rozdílných vzorů nebo outfitů skládaných z více kožených kousků, a to umí málokdo! Vlasy většinou nechává rozpuštěné a rty zvýrazní rtěnkou.

  

Španělka,

s blogem myshowroom, kombinuje vzory, které by Češky asi jen tak nenapadly. V jejím podání z toho vznikají neotřelé outfity. Řídí se pravidlem: Jednolitý outfit rozbij nečekaným kouskem a daří se jí to. Ráda oblečení vrství přes sebe, hraje si s výraznými barvami a s klidem sladí v jednom outfitu nejen několik různých barev a vzorů, ale i naprosto rozdílných materiálů.

  

Američanka

Carli mimo točení videí o kosmetice a kosmetických tutoriálech, přidává na svůj blog i zajímavé outfity. Má ráda výstřední módu, vrství na sebe několik kousků, kombinuje spousty barev a vždy to dopadá úchvatně. Bývá velmi výrazně namalovaná a nechybí jí šperky či bižuterie. Ráda se obléká do kůže, přiléhavých topů, ráda má i nevšední velké vzory a především ji neuvidíte bez doplňků! Její velkou vášní jsou i boty na vysokých podpatcích. 

Jak se říká: "jiný kraj, jiný mrav". Co se zalíbilo vám?

 

Zdroje obrázků: modedamour.com; myshowroom.blog.es; thebeautybybel.com

 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram