Italské Tod's hovoří jasně - kůže patří i do jarního období!

Italské Tod's hovoří jasně - kůže patří i do jarního období!

Když na přehlídkách pro jaro můžeme sledovat kožíšky a kožešiny, proč jaro nezabalit třeba do kůže? Italská značka proslavená svými koženými výrobky se toho ujala a výsledek je ležérní a nenucený! 

 

Italskou značku Tod's  proslavily především kožené mokasíny, ale i jiné druhy obuvi, jak pro dámy, tak i pány. Jsou jedni z mála, kdo dokáže tak efektivně a úspěšně zpracovat kůži. Nutno podotknout, že nepracují jen tak z ledajaké. Všechny druhy prochází pod pečlivým dohledem. A tak není vlastně ani důvod pro údiv, když zjistíme, že i jarní kolekce je z velké části zahalena do kůže. A nejedná se pouze o doplňky, jsou to především topy či šaty. 
A to je opravdu nevšední podívaná! 

 

Barvy jarní kolekce spíše připomínají nadcházející zimu- nejčastěji vidíme bílou, hnědou, černou a kontrast zajišťuje zářivá tyrkysová. Návrháři Tod's představili poměrně každodenní a nositelnou módu, což se kolikrát o high-end značkách říci nedá. Nicméně Tod's je značka novodobější a svou filosofíí samozřejmě i modernější. Nemusí zachovávat prvky žádného návrháře a designéři mohou jednoduše navrhovat kolekce podle vlastního názoru s přihlédnutím na poptávku. 

Tato kolekce je sázkou na jistotu. Je více než jasné, že se prodávat bude! 

 

 

Hlavním prvkem byla již zmíněná kůže. Své místo u Tod's má na obuvi, kabelkách i páscích. Kromě doplňků z ní ale byly šité celé šaty v jednoduchém H střihu, sukně nebo volné topy. Ležérní a pánským šatníkem inspirovanou módu na mole během týdnů módy nevidíme poprvé, Tod's představilo i široké kalhoty a kraťasy. Takže se nemusíme bát kombinovat jak široké kalhoty tak i oversize topy. Ba naopak- móda si to žádá!
Kůži designéři použili i na detaily- například límečky bund. 

 

 

Hlavní znak kolekce? Kůže!
Střihové provedení? Oversize
Inspirace kolekce? Pánský šatník

 

Zdroj: style.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram