Iva Kubelková v nedbalkách

Iva Kubelková v nedbalkách

Iva Kubelková si stále ještě zvyká na novou roli. Ačkoli však se značkou spodního prádla dosud nespolupracovala, musíme říct, že jí padne jako ulitá.

Celkem často a rádi vás informujeme o známých osobnostech, které se staly tváří toho či onoho produktu, nebo rovnou věhlasné módní značky. Zřídka kdy se ale jedná o osobnost pocházející z našich zeměpisných šířek. Škoda!

Proto nám zpráva o spolupráci české krásky a modelky Ivy Kubelkové s internetovým obchod se spodním prádlem Astratex, kterou jak doufáme, uděláme radost i vám, působí dvakrát větší potěšení.

Iva se i jako matka dvou dětí může pochlubit skvělou postavou, která ji ostatně provázela celou její kariérou modelky. Nepřestává nás tak zarážet otázka, proč tak půvabná kráska s odhalením svých předností ve spodním prádle, ještě k tomu české značky, tolik otálela. Vem to ale čert, protože tak či onak jsme se právě dočkali.

  

Ivina zcela nová zkušenost je postavená především na vzájemných sympatiích a důvěře, které přišly spontánně už v průběhu soutěže Česká Miss.

„Nikdy jsem nespolupracovala se značkou spodního prádla, ale jsem moc ráda, že mohu zúročit své zkušenosti ze světa módy a jako součást týmu Astratex.cz být zástupkyní samotných zákaznic,“ říká novopečená ambasadorka obchodu spodním prádlem Astratex.

Spolupráce s internetovým obchodem, který se těší stále větší oblibě mezi českými ženami všech věkových kategorií, odstartovala natočením televizního spotu, který však bude uveden až v polovině října a tak se přirozeným půvabem a krásou Ivy Kubelkové můžeme prozatím kochat jen na snímcích, jež vznikly výhradně pod taktovkou Astratex.cz.

Což samozřejmě neznamená, že už dávno nehoříme nedočkavostí, jak vše dopadlo, protože jak sama hlavní aktérka a nová ambasadorka dodává: „Natáčení jsem si velmi užila, ve videu se představím v mnoha tvářích. Měla jsem i možnost vyzkoušet velké množství produktů a těším se, až se o své dojmy podělím s ostatními zákaznicemi“.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram