Ivana Korolová na svůj koncert oblékla značku Marko.in

Ivana Korolová na svůj koncert oblékla značku Marko.in

Včera v La Locca baru proběhl koncert herečky, dabérky a zpěvačky Ivany Korolové. K vidění kromě hvězd hudební a muzikálové scény byly především originální kostýmy značky Marko.in

Ivana Korolová s kolegy připravili celovečerní show, ke které byly přizvány i hvězdy hudebního a muzikálového nebe jako například Bára Basiková, Tomáš Trapl, David Gránský či Ondřej Izdý. Mladý návrhář Marko Lopatič oblékl hlavní hvězdu večera do dvou kostýmů své vlastní výroby včetně nedávno představených „3D plavek“.

Za znění písně z animované pohádky Na vlásku či  známých melodií od Miley Cyrus, Rihanny či Alexandry Burke se Ivana Korolová předvedla v jednoduchých koktejlkách bez výstřihu, které jsou výjimečné díky svému střihu a hře materiálu. Celý jeden bok šatů je totiž zcela průhledný. Černý materiál šatů začíná i končí přesně tak, aby se ukázalo, co nejvíce, ale vše zůstalo skryto. Jako druhý kostým si zpěvačka vybrala jeden z modelů „3D plavek“ upravený speciálně pro ní. Ve stylu světových hvězd ukázala holou kůži a po několika písních odhodila velikou černou sukni, která zdobila tento outfit.

Zdroj: marko.in

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram