J. Crew přináší perfektní inspiraci pro podzimní vrstvení

J. Crew přináší perfektní inspiraci pro podzimní vrstvení

J. Crew uvádí inspirační lookbook nejen s tipy na nošení kabátů a sak, ale i svetrů, šál a zkrácených kalhot. Letošní zimu už konečně budete vědět jak na vrstvení. 

Americká značka s moderní filosofií představila takzvané Looks, we love a my jen přitakáváme - milujeme je totiž také. A tak to nejde jinak, než se o ně s vámi podělit. J. Crew nastylizoval několik outfitů, jenž spojuje hned několik aspektů a zároveň jsou i dostatečně rozdílné na to, aby jste si mohla zamilovat každý zvlášť pro jeho unikátnost. První společnou vlastností je pojetí á la Francouzska. To se projevuje ohrnutými nohavicemi, nedbalým účesem a botami na nízkém podpatku. 



J.Crew prosadil tradiční vzory a ležérní střihy. Výsledná kombinace? Překvapivě originální. Když byste potkala na ulici ženu v kostkované košili, neshledala byste na tom nic výjimečného. Bude-li mít dotyčná ještě kostkovaný šátek, rozšířené nohavice a baleríny do špičky, jistě vás zaujme. To je i smyslem značky J.Crew. Zaujmout. A dostat nás do kolen.
 

S barvami designéři nešetřili. Prostor ponechali všem tónům, které se k podzimní přírodě hodí. Khaki svetr, béžový kabát, džínovina, vínové kostky, tmavě modrá a ... šedá. Pomiňte nabízející se otázku, zda-li se šedá k podzimu hodí či ne. (K zimě už určitě ano.) Šedá pobláznila svět a značka J.Crew je toho jen dalším důkazem. Zkombinovaná se objevuje v minimalistické kompozici s bílou a černou a nejlépe... sama se sebou. 

Rozšířené zkrácené nohavice. Zúžené kalhoty teplákového střihu. Pánské střihy i ženské siluety. Huňaté šály i drobné hedvábné šátky. Je více než zřejmé, že u J.Crew si vybere každý! 

jcrew.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram