Jak bude vypadat letošní přehlídka Victoria's Secret?

Jak bude vypadat letošní přehlídka Victoria's Secret?

Na přehlídku spodního prádla od Victoria's Secret se na konci každého roku těšíme jako malé děti. Jak bude tato velkolepá událost vypadat letos?

Vedení Victoria's Secret už před několika měsíci prozradilo, že módní přehlídka změní místo svého konání a poprvé se bude konat v Londýně. Před několika dny jsme se dozvěděli, kdo na přehlídce zazpívá, kdo všechno přišel na casting a jaká jsou témata letošní show.

Mezi hlavní témata budou patřit Fairy Tale, Angel Ball, Exotic Traveler, Gilded AngelUniversity of Pink a Dream Girl. Kousky odpovídající těmto námětům si už teď můžete pořizovat online na stránkách Victoria's Secret.

Castingy na přehlídku jsou každým rokem náročné, hlásí se čím dál tím hezčí dívky a konkurence je nepředstavitelná. Victoria's Secret hledá kombinaci krásné dívky, dokonalé postavy a silné osobnosti. A to je podle vedení značky, jež je zároveň porotou, velmi těžké objevit u jedné jediné dívky. Oddechnout od castingů si mohou stálí andílkové Victoria's Secret, jakými jsou třeba Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo či Doutzen Kroes. Právě Adriana a Alessandra budou letos těmi, které na přehlídce vynesou ty nejdražší podprsenky. Každá přehlídka má svou nejluxusnější podprsenku osázenou drahými kameny, letos budou hned dvě.

V předešlých letech si na přehlídce zazpívala Katy Perry, Justin Timberlake nebo Maroon 5. Taylor Swift se letos v hudebním programu objeví již podruhé a šušká se i o tom, že z ní značka na chvilku udělá modelku. Dalším hudebníkem bude Ed Sheeran - možná si ho pamatujete jako zpěváka soundtracku k Hobbitovi. Poslechnout si ho můžete ve videu pod textem. Představí se i Ariana Grande a Hozier