Jak díky oblečení vypadat vyšší?

Jak díky oblečení vypadat vyšší?

Jste malinká a na všechny koukáte zdola? Máte občas pocit, že si některým oblečením spíše ubližujete? Přečtěte si pár tipů, jak povyrůst :-)

Pokud si oproti ostatním připadáte jako trpaslík, máme pro vás pár tipů, jak se alespoň opticky povytáhnout o pár centimetrů. A nemusíte se bát, že vám poskytneme rady typu ,,kupte si vyšší lodičky", moc dobře víme, že od deseticentimetrového podpatku a výše, už to není žádná sranda. Povíme vám, jak na to a jak rozhodně ne!

ANO - Jednobarevné outfity

Jednolitě zbarvené outfity jsou vaší výhrou. Jen si porovnejte kombinování vícero barev s jednou jedinou barvou, rozdíl je vidět na první pohled.

NE - Color-blocking a mnohobarevnost

Barevné blokování souvisí s předešlým odstavcem. Čím více barev, tím budete vypadat kratší. Obzvláště v případě, kdy sáhnete po kousku s color-blocking efektem, jenž bude vodorovný. Kabát vám povolíme, ale cokoli jiného vás zkrátí, rozšíří a ještě usekne v pase.

ANO - Džíny do zvonu

Ať se vám to může zdát sebeneuvěřitelnější, džíny se střihem do zvonu jsou zpátky v módě. A dobře pro ty, kterým chybí pár centimetrů. Důležité ale je, dát si pozor na to, aby vám padl střih - rozšiřující se část musí začínat pod koleny, nikoli nad nimi.

ANO - kalhoty s vysokým pasem

I kalhoty s vysokým pasem a odhaleným pasem dokáží zázraky. Podobně jako ostatní tipy ale má taková kombinace jasný požadavek na vaši postavu. Na druhou stranu, pokud si nemůžete dovolit krátké crop topy, nevadí, vysoký pas pomůže i leccos zakrýt.

ANO - Nude lodičky

Lodičky v barvě vaší kůže jsou dalším optickým trikem. Ještě lepší volba jsou nude lodičky na podpatku s otevřenou špičkou.

NE - pásky kolem kotníků

Čím víc pásků, tím hůře pro délku vašich nohou. Jako byste si páskem ustřihla kus nohy. Ještě horší efekt vám pásek kolem kotníku udělá s plochými botami.

Foto: Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram