Jak dopadla první přehlídka finalistů Muže roku?

Jak dopadla první přehlídka finalistů Muže roku?

V obchodním centru Futurum v Hradci Králové se uskutečnila první módní přehlídka letošních finalistů Muže roku 2015, kteří se o tento titul utkají předposlední týden v srpnu.

Finalisté letošního ročníku soutěže Muž roku, kteří se o vytoužený titul utkají předposlední týden v srpnu, mají za sebou první přehlídku, která se za přítomnosti dychtivých dam, uskutečnila v obchodním centru Futurum v Hradci Králové.

Finalisty, kteří zde předvedli spodní prádlo Reserved, letní oblečení NEW YORKER a obleky včetně společenské módy značky Otto Berg, mimo jiné obdivovaly i moderátorky Michaela Dolinová a Ivana Jirešová, které se pohledy na polonahé muže doslova kochaly.

 

 

„Byla jsem z nich zcela nadšena. Mně se líbí černovlasí kluci,“ prozradila Michaela Dolinová. Ty si také vybrala k nakupování svého šatníku.

„Kluci jsou moc hezcí, ale já jsem zadaná, ale kdybych byla volná, určitě bych si nějakého vybrala,“ dodává Ivana Jirešová, která miluje slevové akce. „Když je něco ve slevách, tak to musím mít, nejvíce utrácím za kabelky a boty. To jsem schopná utratit desetitisíce“ líčila Jirešová.

Český vítěz Muže roku 2015 jež bude zvolen ve finálový večer 21. 8. 2015 v náchodském Městském divadle Dr. J. Čížka, poletí opět prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International, přičemž další umístění poletí na Mister Globe, Mister Continents či Mister Universe.

 

Zdroj: Muž Roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram