Jak kombinovat kalhotové kostýmky do ženského trendy duchu

Jak kombinovat kalhotové kostýmky do ženského trendy duchu

Kalhotový kostýmek se nosí nejen do práce, na schůzky a do divadla. Nyní je trendy i na denní nošení a na párty - jdete do toho? Slibujeme, že poradíme, jak na to!

Na holé tělo

Víme, zní to dost odvážně. Ale však si vzpomeňte na obdivované Pařížanky! V šatníku nemají jeden, ale vícero kalhotových kostýmků, a nosí je především bez triček. Někdy obléknou krajkovanou podrpsenku, jindy sportovní, a někdy vůbec žádnou. S jakou variantou se ztotožníte vy, necháme na vašem rozhodnutí.

Pořádné podpatky

Jednoduchý tip na povýšení kalhotového kostýmku na vysoce ženskou a sexy úroveň. Podpatky, a vůbec ty jehlové, totiž nikdy nezklamou. Takovou kombinaci ale oblékejte především na večírky... a klidně vynechte i tu podprsenku. Pořádná párty to snese!

Prostor pro barvy

Pokud máte padnoucí kostýmek v černé nebo jiné neutrální barvě, doplňte ho barvami. Na místě je třeba tenký křiklavý rolák, pestré boty a kabelka nebo klidně i klobouk. 

A co doplňky?

U kostýmku je skvělé, že sám o sobě je poměrně umírněný, takže můžete přidat nejrůznější doplňky. Již jsme zmiňovali široký klobouk, který se vrací na módní výsluní. Můžou to být i luxusní zlaté hodinky, statement šperky nebo propracované psaníčko. Je zřejmé, že každý detail u černého nebo nude kostýmku vynikne. 

Nebesky modrá, červená i žlutá

To všechno jsou ideální odstíny pro kostýmek. Je jasné, že kombinovat se pak bude o něco hůře. Můžete ho doladit v podstatě jen bílou, nude či jiným odstínem, který k dané barvě pasuje. Nicméně v takové královsky modré nebo zářivě žluté budete bez debat za hvězdu, o které bude vědět celá místnost! 

Módní střih

V neposlední řadě je třeba upínat pozornost i ke správnému střihu. Dnešní doba je benevolentní, a tak dovoluje sedmiosminové kalhoty, skinny i lehce rozšířené nohavice. Saka jsou ještě o něco více tradiční - máte na výběr mezi pánským oversized střihem a vypasovaným, ryze dámským sáčkem. První volba je ideální pro ležérní outfity a la Pařížanka. Pod saka upnutá naopak podprsenku nikdy nevynechávejte a volte poutavé halenky z nevšedních materiálů.

Zdroj obrázků: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram