Jak nosit bílé jeany v létě

Jak nosit bílé jeany v létě

Bílá – univerzální barva, která se hodí ke všemu. Takto přemýšlí nejspíše většina žen i mužů, kteří na ni nedají dopustit.

Letní inovace šatníku

Musíme si přiznat to, že ani na 3 měsíce v roce, kdy teploty často dosahují horkých 30 stupňů Celsia, nejsme ochotni se vzdát našich pohodlných jean, ať už modrých či docela jiných, zkrátka takových, které se hodí prostě ke každé naší blůzce a můžeme je nosit při prakticky každé příležitosti kromě večerního gala. Máme pro vás ale efektivní řešení v bíle obdobě, kterou oceníte hlavně v létě.

Žádný design není překážkou

Bílá barva má spousty výhod, a to především právě v letním slunném období. Léto je znamením nejen volna a zážitků, ale také horka. Vysoké teploty nám dokážou znepříjemnit život především tehdy, když místo ochlazení v bazénu či moři musíme pracovat a naše dovolená je ještě v nedohlednu. Bílé jeany jsou výborným pomocníkem, jak si tento čas zpříjemnit. Jsou elegantní a rozhodně nic nezkazíte, pokud si je vezmete na důležitou pracovní schůzku či jen tak. Prostě vypadají dobře a oficiálně, a to i přesto, že se letos v obchodních domech roztrhl pytel s roztrhaným designem.

Bílé jeany oceníte především na slunci

Další výhodou je i to, že bílá barva nepřitahuje sluneční záření a prokazatelně vám v nich bude mnohem menší horko než v tmavých typech jean. Není divu, že i slavné celebrity - herci ale i fashion blogeři či módní editoři -  si oblíbili bílé jeany, ba dokonce se díky nim vyprofiloval jejich obrázek u veřejnosti. 

Není vše jen černobílé

Asi nejvíce klasická a zároveň elegantní je kombinace black and white - černá a bílá. Módní návrháři vědí, že tento kontrast v jednom outfitu je zárukou úspěchu. Někdo by však mohl namítat, že černá a bílá rozhodně nejsou barvy léta. S tím se dá souhlasit. Sladit bílé jeany správně s barevnými kombinacemi však může být obtížnější, než se na první pohled zdá. Bílé jeany mají specifický strech tvar a střih. Kompromisním řešením může být zakomponování jedné barvy do černobílého outftu - tento fashion hack je naprosto zaručený a bude fungovat famózně.

Obuv je často základem k úspěchu

A další věc, jak správně vybrat k outfitu vhodnou obuv? Může být trochu matoucí, jaký typ módy bílé jeany vlastně představují - je to sport, office, street wear nebo něco úplně jiného? A odpověď je vlastně docela jednoduchá, bílé jeany dokážou být tím, čím chcete, aby byly. Abychom pomohli vyšší inspiraci, navrhli jsme pro vás pár outfitů, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Červená je barva léta

Pruhované tričko je trend letošního léta a pokud jej doplníte sáčkem ve stejné barvě jako jeany, dodáte vašemu outfitu eleganci, kterou nezkazíte ani sportovní obuví, která v bílé barvě bude vypadat stejně elegantně. Musíte však červenou zakomponovat i jinak ve formě doplňků tak, aby samotné pruhy na tričku nebyly tak nápadné.

Kostkovná košile - módní problém 21. století

Přiznejme si to. Jaro Slávik, tehdy jako porotce v Česko Slovensko má talent, měl pravdu - kostkovaná košile značí pořádný průšvih. Slovenský producent tento výrok použil v souvislosti s kouzelníky, kteří často tyto košile nosili a které přímo nesnášel. Pravdou ale je, že toto platí i v módě. Kostkované košile jsou typické tím, že ne každý je dokáže řádně sladit se svými doplňky, a to hlavně využít ty správné barevné kombinace. Přitom bílé jeany jsou elegantním a chytrým řešením.

Bílá k bílé sedá

A samozřejmě vůbec nic nezkazíte, když bílé jeany doladíte ke všemu bílému. Nejen že budete vypadat jako řecká bohyně Afrodita, ale hlavně umocníte tak efekt ochrany před horkem. Dejte však pozor na to, abyste nevypadala jako bílá paní. Správnými doplňky, na které umocníte pozornost (zajímavý pásek, okatý náramek či dlouhý přívěšek), budete ikonou večerní pláže.

StyleCaster.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram