Jak nosit dámský kostým i mimo kancelář

Jak nosit dámský kostým i mimo kancelář

Koho by přece jen při pomyšlení na dámský kostým napadalo, že se jedná o kancelářskou uniformu, toho dnes vyvedeme z omylu. Kalhotové kostýmy zažívají tento podzim velký návrat, a to i mimo oblast lejster a kopírek.

Dříve možná ne příliš ženské střihy a materiály dnes nahrazují kostýmy, které lichotí ženským křivkám. Snadno se kombinují a vypadají skvěle s vysokými lodičkami, ale také neformálně s tolik oblíbenými teniskami.

Manšestr a jeho návrat v čase

Látka, která se dříve využívala hlavně na pracovní oděvy má dnes velké zastoupení i v módní oblasti. Tento podzim po něm sáhněte i v odvážnějších barvách.

Větší velikost

Oversize střihy jsou již několikátou sezónu módní záležitostí, a troufáme si říct, že tu ještě nějakou dobu zůstanou. To není výjimkou ani v případě kostýmů. Nebojte se, že se v o něco větší velikosti ztratíte. Stačí doplnit výraznější kabelkou, botami nebo si pomoci páskem a zvýraznit vaši siluetu.

Buďte nepřehlédnutelná

Klasický černý kostým by neměl v základech šatníků chybět žádné ženě, ale pro tentokrát bychom mohly udělat výjimku a poohlédnout se po výraznějších barvách, které se do tohoto ročního období budou jistě skvěle hodit.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram