Jak se finalistky Česká Miss loučily s exotikou?

Jak se finalistky Česká Miss loučily s exotikou?

Finalistky soutěže Česká Miss 2016 mají za sebou poslední část zahraničního soustředění v Thajsku. Jak trávily své poslední dny v exotice?

Pobyt finalistek Česká Miss v Thajsku připomíná spíše než přípravy na soutěž o korunku krásy pokus o cestu kolem světa. Během dvou týdnů desítka soutěžících strávila více než 30 hodin v letadle a na kontě má přes 17 000 km. Přesto si Thajsko náležitě užily.

Finalistky soutěže se definitivně rozloučily s malebným ostrovem Phuket a vydaly se na svou poslední štaci v objevování krás Thajska, které zakončily v Bangkoku. V hlavním městě této exotické země, kde dívky mimo jiné pronikly i do tajů místní kuchyně, která je celosvětově tolik oblíbená. Závěrem soustředění České Miss tak nabyly i mnoho cenných zkušeností.

Podívejte se, co všechno zažily v metropoli Bangkok.

Po krátkém přeletu z Phuketu do Bangkoku už na dívky v hotelu Aetas netrpělivě čekali odborníci na thajskou kuchyni, kteří desítku finalistek do tajů tamního kulinářského umění dokonale zasvětili. Všechny zúčastněné, jež se zároveň jedním hlasem shodly, že si thajskou kuchyni neodpustí ani doma, se doslova vyřádily v přípravě místních specialit. Ze spousty čerstvého ovoce, zeleniny, masa a darů moře připravily několik jednoduchých a tradičních jídel.

 

V Bangkoku ale také nemohly nenavštívit několik významných památek včetně Velkého paláce a okouzlit se nechaly i výjimečným pohledem na Damnoen Saduak neboli „Plovoucí trh“ či návštěvou místní rychlodráhy, Nebeského vlaku.

 

 

Své putování po Thajsku, které si náležitě užily, mají sice za sebou, ale tím pro finalistky soutěže Česká Miss 2016 zdaleka nic nekončí, ba naopak. Po návratu z Thajska na ně čeká soustředění na Farmě Čapí hnízdo, ale také příprava na únorový Ples v Opeře a samozřejmě finálový galavečer, jenž se odehraje už 2. dubna.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram