Jak se naladit na jaro pomocí módy?

Jak se naladit na jaro pomocí módy?

Po sněhu ani památky a po mrazu také ne. Zdá se, že zima je pryč. Možná namítáte, že tu ani žádná nebyla, ale na tom teď už nesejde. Teď se pojďme naladit na jaro. Je totiž stejně z celého roku nejkrásnější. 

Kalendářně si sice na jaro ještě pár týdnů počkáme, při pohledu z okna se ale zdá, že už je skoro tady. Než se doopravdy dostaví v celé své parádě se sílícími slunečními paprsky, zelenajícími se stébly trávy, rozkvetlými tulipány a prvními otevřenými zahrádkami vašich oblíbených kaváren, pomůžeme vám se na jaro připravit a naladit dokud je čas. Protože pokud se vám po něm stýská a nemůžete se dočkat, naše tipy jsou skvělou cestou, jak ho k sobě konečně přivolat. 

Nebo si alespoň čekání zkrátit a zpříjemnit. 

1. Pastelové laky na nehty jsou velkým lákadlem. Trendy budou i letošní jaro a tak pokud vás už taupe, rudá a burgundy omrzely, oživte laky v mint, šeříkové, meruňkové a pastelově růžové. Pokud ty loňské už vyschly, nezbývá nic jiného, než si v nepřeberné nabídce drogerií vybrat nový.

2. Černé kabáty vyměňte za světlé. Krémová, světle šedá nebo jemné pastely. To všechno jsou barvy, z nichž se můžete těšit i na kabátech nebo bundách.


TIP REDAKCE: Krásné jarní laky mají Sally Hansen a Rimmel.

3. Vytáhněte zase barevné šátky. Možná bude chvíli trvat, než je zespod skříně vylovíte, ale rozhodně vás přivedou do jarní nálady.

4. Kupte si něco nového. Z nové kolekce. Ano, všechno oblečení a doplňky v nejnovějších kolekcích jsou zbytečně drahé, ale zbrusu novým kouskem na sebe už jarní náladě neodoláte. Skvěle vypadá třeba nová kolekce Vero Moda!

5. Přivítejte zpět zářivé rtěnky. U barev na rty platí to samé, co u laků. Tmavé tlumené odstíny odložte a těšte se zase ze zářivé růžové, hravé oranžové a svůdné červené.

pinterest.com ; krasa.cz ; neginmirsalehi.com ; projectevemoney.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram