Jak se nosí choker náhrdelníky?

Jak se nosí choker náhrdelníky?

Letos jsme je mohli vidět snad na všech známějších osobnostech, od modelky Kendall Jenner až po herečku Rowan Blanchard. Tlusté, tenké, textilní i kovové. Je to malá věcička, která skrývá plno parády.

Choker náhrdelníky těsně obepínající krk jsou s určitou pauzou a s malou obměnou zpět. Možná je nosily vaše maminky před patnácti lety, možná k nim tíhnete až vy. Choker ala devadesátá léta ve stylu Rihanny nebo formálnější chokery jaké nosí Cara Delevingne, vám možná učaruje.

Nejsou to však jen celebrity, které nosí chokery. Zejména přes léto si je zamilovalo mnoho dívek a žen. Nejkrásnější jsou pak ty, které si osobitým způsobem sama upravíte či od začátku vyrobíte, ale vlastně díky širokému výběru je potřeba si jich koupit hned několik, abyste je mohla podle libosti střídat.

Jak se chokery nosí?

Podle vlastního vkusu a citu zvolte materiál, šířku i druh chokeru. Ideálně padne zejména na tenčí krk, striktně však není nikde psané, že jej nemůžou nosit i ženy plnějších tvarů. Do začátku, pokud si nejste úplně jistá, zakupte pár tenčích variant, ideálně jednoduchých, bez výrazného zdobení. Jakmile si na něj zvyknete, uvidíte, že vás chokery začnou opravdu bavit.

Tyto náhrdelníky navíc můžete míchat společně s mnoha outfity. Od něžných šatů, přes bílé košile až po rockový styl. Nechejte se inspirovat v naší galerii...

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram