Jak se nosí dlouhé overaly

Jak se nosí dlouhé overaly

Overal s dlouhými nohavicemi se nehodí jen tak pro kdekoho, proto vám trochu pomůžeme, pokud tápete, jak ho nosit. A na pomoc si vezmeme outfity celebrit.

1. Vhodný materiál a délka

První, na co byste měla myslet při výběru maxi overalu, je jeho délka a materiál. Správně by vám jeho nohavice měly sahat určitě pod kotníky. V případě širokých zvonových nohavic mohou klidně sahat až na zem, tam vás pak omezuje pouze praktičnost nošení. Obepnuté nohavice nikdy nenoste kratší nebo snad vykasané, vytvářelo by to podivný dojem, že na sobě máte poděděné montérky, které vám nesedí. U materiálu záleží na tom, zda se jedná o večerní overal, či určený pro každodenní nošení. Pro každodenní nošení volte raději nemačkavý vzdušný materiál, pro společenské účely silnější nebo se zajímavými efekty.

2. Pozor na vzory

Když se podíváte na outfity, kterými jsme článek doplnili, vzory nenajdete. A jelikož většinu celebrit oblékají profesionální stylisté, jistě za tím vězí logický důvod. Vzor na celé postavě působí hodně výrazně, rázem by se z takového overalu stal kousek výhradně na jedno nošení, protože každý už si ho bude pamatovat. Vzorovaný maxi overal se těžko kombinuje a brzy vás vzor omrzí a tím spíš, jak moc jste se do něj zamilovala na ramínku. Zkuste se držet ryze jednoho odstínu, a pokud možno co nejvíce neutrálního. 

3. Psaníčko adekvátním doplňkem

O něco větší důraz než u běžného oblečení si musíte dávat také na typ doplňků, které s maxi overalem kombinujete. Ideálně k němu zapadnou malá psaníčka, potažmo ne příliš velké kabelky na dlouhém popruhu přes rameno. Zapomeňte na velké shopper tašky, a to i přes den! Pokud váš overal má hluboký výstřih, nešlápnete vedle, když ho doplníte minimalistickým dlouhým řetízkem, správnou volbou budou také výrazné náušnice nebo kontrastní pásek. Velkého pomocníka představují boty - nazujte vysoké jehly, vypadají bezkonkurenčně nejlépe.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram