Jak se nosí džíny a svetr v podzimních měsících?

Jak se nosí džíny a svetr v podzimních měsících?

Neodhazujte oblíbené džíny, ba naopak! Doplňte je vkusným svetrem.

V chladnějším počasí jen stylově

V chladnějším počasí, kdy se pomalu loučíme s letními věcmi, je na čase promyslet, co nosit do stále proměnlivého počasí. Rána jsou chladná, ale odpoledne ještě celkem přívětivá. Základním prvkem stylového podzimního oděvu jsou džíny. Není lepší čas, než je nosit nyní. Každý má svůj zamilovaný pár denimových kalhot. Podzim láká k tomu, aby se džíny nosily s hřejivým svetrem, který se dá při krásném odpoledním sluníčku sundat.Klasický, ale sezóně měnící se styl, je každým rokem trochu ozvláštněn. Proměnlivý, ale stálý trend podzimu, je také cenově dostupný a postačí jen trochu promyslet, co se k sobě hodí, a co ne. 

50 odstínů šedi

Tento podzim se nosí svetry šedé. Elegantní vzhled spolu s dobře padnoucími džíny je nositelný i do společnosti či práce. Šedá působí nenápadně, ale stylově. Módním hitem jsou svetry z jemného úpletu i hrubě pletené. Šedá paleta nabízí nepřeberné množství odstínů.Módní nadšenci svetr rádi doplňují šálou stejné barvy. Svetr se nosí volně přes džíny nebo jemně zastrčený. Doplňkem mohou být válenky ale i lodičky. Záleží na příležitosti. 

Pruhované hrátky

Pruhy se také těší velké oblibě. Je barevnou alternativou oproti jednotnému tónu svetru. Nejrůznější pruhy na úpletu nabízejí možnosti, jak doladit vzhled doplňky. Hravý přístup a smysl pro styl jsou nutností. Jednoduché úzké džíny postačí k pestrému pruhovanému svetru, jelikož pak právě ten může vyniknout. Velké popularitě se dočkaly i džíny s vysokým pasem, kdy je možné nosit svetry i kratší. Doplňky se volí v tónu barev svetru. Nosí se ale i kontrastní metalické šperky, manikúra i kabelka na řetízku. Klasickým prvkem zůstává i nadále semišová obuv na klínku nebo podpatku, ale nově i sportovní obuv a tenisky. Některé trendy zkrátka zůstávají věčně a jiné se vracejí

Rolák nebo výstřih

Konfekční móda nabízí svetry výstřednější i klasické. Záleží jen na vybírajícím, čemu dává přednost, ale roláky se nosí tuto sezónu alá 70. léta velmi úzké, z jemného úpletu tzv. na tělo. Skvěle vyniknou i s širokými nohavicemi, koženým páskem v pase, kde se dosáhne siluety přesýpacích hodin. Výstřihy jsou také na svetrech klasicky kulaté nebo do V, kde se pak dá popustit uzda fantazii, co se vzorů týče. Delší svetry na zapínání se také drží v módě, nosí se především s úzkými kalhoty. Hřejivé svetry jsou zkrátka výborným teritoriem, kde je možno vyhrát si s barvami, vzory, motivy i strukturou spolu se zamilovaným džínovým párem kalhot. 

vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram