Jak se nosí hit léta světlé tenisky?

Jak se nosí hit léta světlé tenisky?

Čisté, jednoduché, efektní a perfektně se kombinují - bílé a světle šedé tenisky prostě patří (nejen) do letního botníku.

Světlé džíny, pruhované bavlněné šaty, černá maxisukně, bílé kalhoty, potrhané minikraťasy, boho plášť s třásněmi, tmavé džíny a... sluneční paprsky, rozpálené chodníky, sluneční brýle, vysoké drdoly, cross body kabelky - k tomu všemu se hodí bílé tenisky. A hlavně se hodí k létu! Není to jen o bílých Converskách, které má doma téměř každý, zkuste také jiné modely sportovních tenisek a rozhodně tu bílou barvu neberte jako limit. Stejně bombasticky se v létě bude nosit i světle šedé, mentolová, baby pink nebo bledě modrá.


  
Světle šedé Nike Lunar Apparent 2 189 Kč ; Tmavě šedé Nike 2 689 Kč ; Kožené Geox Ophira 2 789 Kč

Bílé tenisky opravdu perfektně sednou k černo-bílým proužkům. Už je jedno, zda je vlastníte na šatech, sukni nebo topu. Celý outfit vám perfektně doplní hnědá kůže na náramcích nebo kabelce. Nezapomeňte však své tenisky pravidelně čistit, bílá prach a nečistoty přitahuje a zvýrazňuje, proto rozhodně neuděláte chybu, otřete-li si je po každém nošení. A až přijde babí léto a z něj všichni skočíme do podzimu, bílé tenisky mohou zůstat ve vašem botníku i nadále. Jejich univerzálnost totiž nezná mezí.  


  
Bílé adidas Originals Tubular 2 999 Kč ; Šedé Under Armour UA W Street Precision Low 2 589 Kč ; Bílé Nike Juvenate 2 289 Kč

TOP 3 kombinace:

1. Bílé tenisky + černobílé proužky
2. Bílé tenisky + denim
3. Světle šedé tenisky + tylová sukně

zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram