Jak se nosí kožená sukně?

Jak se nosí kožená sukně?

Doufáme, že taková základní věc, jakou kožená sukně bezesporu je, vám nechybí v šatníku. Jestli ano, honem se po alespoň jednom koženém kousku poohlédněte!

Kožená sukně je něčím, co zkrátka a dobře musíte mít. Není tolik příležitostí, pro které by se kožená sukně hodila, ale když už nějaká taková nastane, budete rády, že jste nás poslechly a jednu koženou sukni si pořídily. Kožený materiál se nehodí všude, pro každou příležitost a není lehké takový kousek sladit. Nemusíte se ale bát, se stylingem vám s touto inspirací pomůžeme.

Pokud s koženými sukněmi začínáte, sáhněte po černé barvě. I veselejší odstíny vypadají skvěle, nicméně jsou mnohem extravagantnější a je méně možností, jak je zkombinovat s horní částí outfitu. K černé kožené sukni se vám hodí topy v jakékoli barvě, pozor si ovšem dejte na střihy. Kožená sukně je většinou trendem během jarní a podzimní sezóny - co si budeme povídat, na léto není takový kožený kousek úplně nejpraktičtější. 

K černé kožené sukni se skvěle hodí jednobarevné topy, proužky i kostkovaný vzor. Jednobarevné topy a proužky vypadají lépe, když jsou z materiálu na tělo, kostkovaná i jiná košile ovšem může být trochu volnější. A pro odvážnější je tu crop top.

Pokud chcete být za rebelku, zkuste celočerný outfit. Dýchá z něj špetka formálnosti i odvahy zároveň.

Kožená sukně nemusí být jen pouzdrová a úzká. Pohodlnější jsou sukně, které zapínáte na zip až u pasu a od pasu se rozšiřují směrem ke kolenům. Kožená sukně sice je v takovém střihu těžší, ale výsledný efekt stojí za to.

Kožené sukni sluší i asymetrické střihy. Takový kousek je už pak sám o sobě docela výrazný a extravagantní, tak si pohlídejte, že to nepřeženete s ostatními částmi outfitu. Šik jsou zipy našité na přední části sukně, vrstvení materiálu i každá strana sukně o jiné délce.

Foto: pinterest.com / Glam Radar, Alex's Closet, celebritiesinleather,
studentratetrends, Bloglovin'

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram