Jak se nosí oversized svetry

Jak se nosí oversized svetry

Oversized svetry jsou jedním z nejlepších kousků. Skvěle vypadají, jsou neskutečně pohodlné a velmi snadno se kombinují. Máme pro vás několik tipů.

Mnoho žen má doma hned několik oversized svetrů a není se vůbec čemu divit! Velmi snadno je zakomponujete do velkého množství outfitů, jednoduše se kombinují a co je podstatné, jsou pohodlné a zahřejí. S jedním jediným svetrem tak můžete vykouzlit hned několik naprosto odlišných outfitů. Jak na to?

SVETR JAKO ŠATY

Pokud máte doma dostatečně dlouhý svetr, ve kterém se budete cítit komfortně i na ulici, jděte do toho! Svetr klidně použijte jako šaty. Můžeme volit sportovnější kombinaci s teniskami, uvolněnou s biker boots nebo tu rafinovanější s podpatky a kozačkami nad kolena. Pokud byste chtěly trochu víc zvýraznit postavu, klidně svetr přepásejte páskem.

VRSTVENÍ JE VĚČNÉ

Vrstvení je velmi jednoduchý způsob, jak docílit stylového a nápaditého outfitu, a proto když si nevíte rady, opakujte si vrstvit, vrstvit, vrstvit. Vezměte si přiléhavý rolák a přes něj oblékněte v podobném tónu objemný svetr a oversized kabát nebo sáhněte po kombinaci klasické bílé košile, huňatého svetru a peleríny. Možností je opravdu hodně!

PŘES ŠATY

Ačkoliv se to někomu může zdát jako nesmyslná kombinace, opak je pravdou. Outfity vypadají velmi nenuceně a uvolněně. Velký důraz musíme klást na volbu materiálů a texturu! Pokud pod svetr obléknete šaty z těžkého úpletu, celý model může velmi snadno sklouznout k těžkopádnosti. Pokud však zvolíte lehčí úplety, košilové šaty nebo šifon, vykouzlíte tak velmi stylovou kombinaci. 

POZOR NA SILUETU

Je mnoho z nás, které musíme dbát na vyvážení postavy, například ženy s plnějšími tvary nebo malou výškou. V tu chvíli je velmi důležité ukázat skutečné tvary/křivky a kombinovat outfit tak, aby byl nahoře objemnější, dole nebo v pase naopak zúžený či úplně vypasovaný. Postava tak nebude vypadat neforemně a vy tak budete moc nosit oversized svetry a nebude vám to zbytečně přidávat kila navíc.

pinterest.com, sohu.com, dayinmydreams.com, lookbook.nu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram