Jak se nosí pruhované tričko

Jak se nosí pruhované tričko

Pruhované tričko je jedním z největších módních evergreenů. Jak ho kombinovat a po jakém typu sáhnout?

Kouzlo klasických pruhovaných triček objevili už Pablo Picasso či Audrey Hepburn. Od té doby se zařadilo mezi must have kousky jak dámském, tak pánském šatníku. A není se vůbec čemu divit; je spoustu různých střihů, barevných provedení a materiálů, takže si každý vskutku přijde na své. Díky různým typům se hodí v podstatě ke všemu a dá se s nimi vymyslet spoustu zajímavých kombinací. Komu připadají jako absolutně nudný kousek, ten zřejmě ještě neobjevil jejich kouzlo.

V PRODLOUŽENÉ DÉLCE JAKO ŠATY

Jednou z nejodlehčenějších letní variantou je prodloužená délka, která jde skvěle kombinovat například s kraťasy. Mnohem lépe však vypadá, když si ji oblečete jako volné mini šaty. Na barvě pruhů ani materiálu nezáleží, důležité je zvolit takovou délku, ve které si budete připadat pohodlně. Pokud byste si chtěla pohrát s vrstvením, zkuste pod tričko obléct například bílé košilové šaty.

SE SAKEM

Proužky mohou mnoha lidem připadat jako sportovní záležitost, opak je však pravdou. Skvěle vypadají s elegantními kalhotami, pouzdrovou sukní nebo například sakem. Můžete vyzkoušet kombinaci svetříkového trička s béžovým sakem a tmavě modrými kalhotami pánského stylu nebo sáhnout po letní variantě a obléct klasické bavlněné tričko s námořnicky modrým sakem a bílými kraťasy. 

PROUŽKY A PROUŽKY

Velmi hravou variantou je kombinace s různými vzory. Skvěle však vypadají i outfity, kdy kombinujete proužky s dalšími proužky. Zvolit můžete spojení svislých a vodorovných pruhů, kombinaci tmavého trička s bílými proužky se světlými kraťasy s modrými proužky nebo zaexperimentovat a sáhnout po tričku s různými barevnými pruhy. Materiálům ani barvám se meze opravdu nekladou.

EVERGREEN S DENIMEM

Co se stane, když se spojí dva největší módní evergreeny? Vznikne absolutně věčná kombinace, která dokazuje, že denim a proužky patří k sobě. Vybírejte z různých barev pruhů a různých délek rukávů, omezovat se nemusíte ani typem denimu. Skvěle budou vypadat klasické džíny, kraťasy i lacláče, které klidně můžete doplnit ještě džínovou bundou.

pinterest.com, luellajune.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram