Jak se obléct na pohovor aneb když chcete dostat svou práci snů!

Jak se obléct na pohovor aneb když chcete dostat svou práci snů!

Co si obléct na pohovor? Také o tom pokaždé přemýšlíte a prostě nevíte? Inspirovali jsme se těmi nejkrásnějšími dámami z ulic a přinášíme vám hned několik tipů jak na to. Chcete snad svou práci snů získat, nebo?

Máme pro vás různé outfity, které se hodí snad pro všechny typy pohovorů od formálních až po ty klidnější a pohodovější. V podstatě zde máte módně všechno, co by vám mělo dopomoci k vysněné práci. Budete vypadat důvěryhodně, osobnostně a cílevědomě. Nezapomínejte však na to, že je také potřeba mít všechno řádně prostudované, protože nejen oblečení je důležité.

Inspirací pro nás byly ženy s velkým jménem, jako je americká tvůrčí ředitelka Marie Claire Nina Garcia a další spoluzakladatelky, které rozhodně ví, co na pohovor nenosit, a co naopak ano.

Nebojte se kůže

Mixujte oblečení, které se krásně doplňuje. Semišový materiál je v kombinaci s kůží rozhodně dokonalý. Stylové ale zároveň elegantní kožené šaty ve spojení s dlouhým semišovým kabátkem v camel barvě vás dostanou do firemního světa stejně jako Ninu.

Nikdy nezpomíneje na kabát

Všechno je skvělé a perfektní, protože máte krásně vyladěný outfit? Ale co když začne pršet nebo bude chladno, co pak? Nejlepší je se ujistit, že váš outfit je vhodný do počasí, které venku je a nic nepodceňovat. V chladném počasí u sebe vždy noste nějaký kabát.

Pravidla osobnosti 80/20

Chcete vypadat elegantně a módně, ale být sama sebou? Sáhněte po klasické bílé košili, doplňte ji asymetrickými kalhotami, z nichž vám budou koukat kotníky a vezměte si pohodlné boty.  Vždy myslete na to, že je důležité být z 80 % klasická a z 20 % individuální neboli svá. 

Je v pořádku nosit oblek

Pokud se necítíte v šatech nebo v sukni, klidně se oblečte do pánského stylu. Zkuste najít takový, ve kterém si budete připadat krásná a hlavně sama sebou. 

Prodejte se skrze své oblečení

Chcete ukázat své přednosti? Zkuste to prostřednictvím svého oblečení. Pro uvolněné kanceláře se tento styl skvěle hodí a vy hlavně ukážete, co ve vás je. Hlavně si nápis na oblečení pořádně přečtěte, než vyrazíte ven, ať tam nemáte nějakou hloupost.

Jak se vám náš výběr líbí?

Foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram