Jak se obléct na silvestrovskou párty?

Jak se obléct na silvestrovskou párty?

Pokud zůstáváte doma, asi postačí pohodlné tepláky a hřejivá mikina. Jestli ale vyrážíte s přáteli na večírek nebo do klubů, inspirujeme vás, co na poslední den v roce na sebe!

Ano, potřebujete třpytky

Je Silvestr. A kdy jindy zářit, lesknout a blýskat se než právě teď?! Pořiďte si třeba třpytivé minikraťasy nebo celé třpytivé šaty či overal. Na poslední večer v roce není třeba hodně třpytu ani jakkoli tlumit - klidně ho doplňte ještě kovovým leskem šperků a třpytivým kouřovým líčením. Poslední den je třeba trochu rozsvítit!

V tylu jako princezna

Tylová sukně vás vždy zachrání, pokud nevíte, co si obléknout na party. Nezáleží na odstínu nebo délce. Vzít k sukni můžete vlastně cokoli - třpytivý top nebo jenom basic tílko, chlupatý svetr nebo šifónovou halenku. Na nohy se pak určitě sluší vzít lodičky, a nebo pokud jste tak trochu rebelka, klidně Conversky. 

Promyšlený look v saténu

Satén je pro odvážné. Je třeba být k sobě upřímná a přiznat si, že sluší jen štíhlým. Saténové tank topy i šaty jsou totiž šité v rovném střihu, u kterého se předpokládá, že bude splývat dolů. Na Silvestra si klidně můžete obléknout i maxišaty až na zem, bohatě ale postačí minišaty do poloviny stehen. Satén si žádá speciální přístup - nebere se pod něj podprsenka a pokud ano, tak jen krajkovaný látkový bralet. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram