Jak se obléct první den na střední?

Jak se obléct první den na střední?

1. září volá zpět do školních lavic. Speciálně pro ty z vás, které se chystají poprvé na střední, jsme připravili 3 typy na outfity, které nebudou provokovat učitele, ale zaujmou. 

Univerzální šedo-černá

Šedá pohodlná mikina z nové kolekce, high waisted kraťásky se zlatými knoflíky na ozdobu a k tomu jen kožený batoh a černé loafers. Outfit, který se hodí na první den do školy i na běžný školní den. (A že jich takových bude následovat!) Kombinaci šedo-černé budou preferovat nejspíše zejména holky, co mají rády pohodlí a zastávají tradiční studentský styl. Pokud by vám mikina na první den (třeba na nové škole) přišla příliš ležérní, bohatě postačí vyměnit ji za bílou košili nebo halenku. 


Mikina Cheap Monday 1 299 Kč ; Batoh Pieces 1 299 Kč ; Kraťasy Tally Weijl 769 Kč ; Loafers Xti 1 449 Kč

Modro-bílé babí léto

Tmavě modrá spolu s bílou vytváří žádoucí kontrast. Áčková sukně ke kolenům se zajímavou perforací horní vrstvy a hebkou bílou halenkou upoutá všechny oči spolužáků. Jelikož podpatky se do školy moc nehodí, bude lepší obout se pohodlně a stylově zároveň - k tomu jako by byly stvořené gumové balerínky Zaxy s výraznou holčičí mašlí. Na ruku stačí jen utáhnout náramek v podobné barvě a do středně velké kabelky hodit poznámkový blok, tužku, mobil, svačinu a pití a jde se!


Bílé tílko Vero Moda 629 Kč ; Baleríny ZAXY 1 299 Kč ; Sukně Apricot 999 Kč ; Náramek Pieces 379 Kč ; Kabelka Gionni 785 Kč

Studentská klasika 

Těm slečnám, kterým jsou bližší džíny a tenisky více než sukýnky a střevíčky, sedne outfit číslo 3. Světlé potrhané skinny džíny spolu s obepnutým rolákem bez rukávů tvoří nevšední kombinaci, ve které můžete vyrazit i když bude teplo, i když se trochu ochladí. Vysoké Conversky na nohu doplní nejen tento outfit, ale i ty další, které budete volit pro následující školní dny. K této kombinaci můžete vzít batoh, stejně jako kabelku a kvalitní hodinky znamenají naprostou nezbytnost, pokud potřebujete znát přesný čas i tehdy, když se nemůžete podívat na mobil.


Džíny Tally Weijl 1 049 Kč ; Černý rolák ONLY 449 Kč ; Conversky 1 999 Kč ; Kabelka Anna Smith 1 569 Kč ; Hodinky KOMONO 2 509 Kč

zoot.cz ; pinterest.com; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram