Jak se obléct v duchu black&gold dresscodu?

Jak se obléct v duchu black&gold dresscodu?

Černá představuje dokonalý základ pro jakýkoli outfit. Přidáte-li k ní zlatou, dostanete luxusně vyhlížející kombinaci vhodnou na večerní události i denní nošení. 

Dresscode složený z černé a zlaté barvy stoupá na žebříčku popularity. Na červený koberec ho obléká čím dál tím více celebrit a sklízí jen samý úspěch. Naprosto rozumíme důvodům. Černá spolu se zlatou je smrtelná kombinace právě díky tomu, že obě barvy jsou samy od sebe luxusní a oblékají je hlavně ženy, které mají vkus, styl a společenskou pozici. Byť se k černé hodí jakákoli barva a zlatá obzvláště, neumí ji nosit každá žena. Hlavní pravidlo u večerní módy zní: pokud máte zlatou na šatech, vynechte zlaté (a jakékoli jiné) šperky. Pro nošení zlaté barvy musíte mít cit, takže pokud jediný zlatý prvek na šatech je slabý proužek na lemu nebo v pase, zlaté šperky si dovolit můžete. Ale zlatá je barva silná, ambiciózní a mocná, proto ji vždy musíte vybalancovat. 

Byť černo-zlatý dresscode četně vídáme na večerních róbách, skvěle nosit se dá i ve dne. Stačí vědět, že množství zlaté, které můžete obléknout v noci, musíte na den trochu snížit. Na každodenní nošení se spíše soustřeďte na jeden zlatý kus, jako jsou třeba kalhoty, sukně nebo zlaté doplňky. K celočernému outfitu dokonale zapadne zlatý pásek, zlaté náramky, lodičky a ozdoba ve vlasech. Zlatá barva nemá tendenci působit lacině jako červená, ale její přebytek může vyvolávat dojem kýče. Proto hlavně opatrně. Černá by v tomto duetu měla vždy lehce převažovat. A vůbec ve dne. Ostatně jen tak zlatá vynikne... 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram