Jak se oblékat na zkoušky

Jak se oblékat na zkoušky

Chystáte se ke zkoušce a nevíte si rady s tím, co si obléct? Máme pro vás pár tipů, kterými rozhodně neurazíte!

Sako

Ke zkouškám je vhodné vzít si košili nebo blůzu a přes ni sako, nejlépe v černé barvě. Jde o elegantní kombinaci. Sako nemusíte nosit zapnuté, aby mohla být hezky vidět i vaše blůza. Můžete vyzkoušet také delší střihy, které jsou podobné delším kardiganům. 

Košile/blůzy

Jak jsme již výše zmínili, nejvhodnější jsou blůzy nebo košile. Vyhněte se velkým výstřihům, mohly by být brány moc vulgárně. Barvy vybírejte spíše tlumenější a neutrální. Pokud se jedná o střih, u košil si dávejte pozor na velikost a na knoflíky. Hodně košil má špatný střih a tím pádem se vám bude košile mezi knoflíky rozevírat. Většinou se mezera udělá přesně uprostřed dekoltu, což ukáže víc, než byste chtěla. Proto nekupujte košili, která vám dokonale nepadne.

Kalhoty

Kalhoty můžete zvolit společenské nebo klidně i zvonové. Nosí se, a jsou in. Nebojte se kalhot s vysokým pasem a vložte do nich nějaký zajímavý pásek, který bude zároveň doplňkem. Rozhodně nepřemýšlejte nad roztrhanými kalhotami, to je stejně jako výstřihy tabu!

Sukně nebo šaty

Vhodnou formou outfitu ke zkoušce jsou šaty nebo sukně. Nemusíte vymýšlet už nic dalšího a jsou dostatečně formální. Opět volte tlumenější a neutrální barvy, jako je černá nebo námořnická modrá. Zároveň se ale nemusíte bát pudrové růžové ani jiných romantických barev. Dávejte si pozor na délku sukně nebo šatů!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram