Jak se obléknout na první rande

Jak se obléknout na první rande

První rande je důležité. První dojem totiž dělá opravdu hodně. Není tedy čas ani prostor na chyby. Je třeba se obléknout perfektně hned napoprvé...

Když nebudeme počítat první den na nové škole ani první pokutu za překročení rychlosti, bude nejspíš první rande dnem, kdy se vám zapotí ruce nejvíce. Proto je nezbytně nutné se na něj připravit a to se vším všudy.

Co když se mi nebude líbit? Co když nám dojdou témata k diskuzi? Co když mi uvízne kousek jídla mezi zuby? Takových „co když“ je nespočet a většinou jsou úplně zbytečná. Věřte nám, že za drahocennou energii tento stres nestojí. Avšak, když už je, můžeme s ním něco udělat. Upevnit svůj klid můžete tím, že si vyberete oblečení, ve kterém se budete cítit skvěle, a které vám padne jako ulité.

Oblékněte si něco, co důvěrně znáte

I když chcete udělat sebelepší dojem, raději neexperimentujte s kousky, které jste si koupila hodinu před první schůzkou. Nemuselo by se vám to vyplatit. Rozhodně si ale na rande neoblékejte ani džíny, které jste měla celý den na sobě. Mohly by skrývat skvrnku, které jste si za celý den nevšimla, a která by mohla v průběhu večera „vykouknout“ na povrch. Kupte si na rande novou halenku a vezměte si k ní například sukni, kterou dobře znáte. Některé sukně jsou neposedné, vytahují se nahoru, mačkají se nebo prostě jen nelichotí každé postavě. Je tedy lepší jít v tomto případě na jistotu.


 

Méně je někdy více

To znamená žádné vulgární výstřihy, ani sukně těsně pod zadek či holá záda. I vaše oblečení říká určité poselství o vás samotných. Nechejte svůj protějšek přemýšlet, jak asi vaše tělo vypadá pod látkou, kterou máte na sobě. Nechejte si nějaká překvapení na později.

Neutrální barvy jsou vhodnější variantou

Můžete být přehnaně ambiciózní a volit na první rande „extra styl“ společně s výraznými barvami a doplňky. Pozor ale, abyste svůj protějšek zbytečně nevyplašila. Ovšem střídmě neznamená nudně! Můžete zkombinovat kožené legíny s bílou halenkou nebo černou sukni s bílou košilí. Kombinace černé a bílé je vždy elegantní i sexy. Barvami můžete doladit svá ústa.

Sportovní styl? Proč ne…

Nejdete rovnou na večeři, ale někam na procházku? Nejste si jistá sama sebou natož jím? Vezměte si sportovní oblečení a na vodítko svého psa. Nakonec právě zvířata nejlépe odhadnou lidi a tak uvidíte, jak se bude tvářit na to, pokud mu váš čtyřnohý miláček věnuje pár ušpiněných tlapek na jeho čisté kalhoty.

Dejte volnost svým vlasům

Jestliže si na první rande učešete pevný culík nebo drdol, sama se budete cítit upjatě a můžete vzbuzovat dojem nedostupné ženy. Zatímco vlasy kopírující váš obličej a poletující v občasném větříku pomůžou podvědomě i vám, abyste se uvolnila. Vážně, funguje to.

Najděte rovnováhu v make-upu

Kolik je moc a kolik málo? Pokud si nejste jistá, poraďte se s kamarádkou. Muži nemají rádi přehnané líčení, ale neměla byste působit ani dojmem, že o sebe nepečujete.

V konečném důsledku je celé první rande o tom, jak se cítíte. Jaký máte postoj a že jste sama sebou. Tak tedy hodně štěstí!

pinterest.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram