Jak se sbalit? Jediný seznam, který budete kdy potřebovat

Jak se sbalit? Jediný seznam, který budete kdy potřebovat

Už nebudete muset skákat na kufr a snažit se ho za každou cenu dopnout nebo se jako tělo bez duše plížit k letištní kontrole a tajně čekat, jestli to projde nebo ne. 

1   Začněte balit včas - sledujte v kalendáři, jak se váš odjezd blíží a ujistěte se, že veškerou práci stihnete včas, abyste mohla dostatek času věnovat i balení. V čím větší rychlosti balíte, tím spíše něco zapomenete.

2   Propracovaný seznam - sedněte si k tomu, vezměte si jako inspiraci jeden z volně stažitelných balících seznamů a sepište si svůj vlastní, který si pak nakopírujete a můžete ho opakovaně používat kdykoli budete balit.  

3   Věci skládejte pečlivě - místo abyste na kufr naházela hromadu věcí, které si určitě musíte vzít (věřte, nemusíte!), raději si postupně projděte kopici věcí připravenou na balení a věci poskládejte tak, aby se co nejméně ničily a zároveň zabíraly co nejméně místa. 

4   Připravte si outfity - jistě už se vám také někdy stalo, že jste jela na týdenní dovolenou a po skončení pobytu balila několikery šaty i trika nepoužité. Proto si před odjezdem raději promyslete outfity dopředu. Protože věci navíc jsou zbytečně těžké a zabírají místo.

5   Foťte - jak to souvisí s balením? Vyfoťte si před odjezdem, co všechno jste si zabalila, příště vám to pomůže, abyste věděla, co jste si naposledy brala na služební cestu a co na třídenní výlet na kolech. A foťte si také outfity, to vám zase pomůže rychlit přípravu bodu číslo 4.

A teď už jen šťastnou cestu!

pinterest.com ; whowhatwear.co.uk ;
chateleine.com ; pozitivni-zpravy.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram