Jak se učesat, když vaše vlasy zrovna nemají svůj den

Jak se učesat, když vaše vlasy zrovna nemají svůj den

Prohlédněte si účesy, které vám budou sedět i přesto, že vaše vlasy jsou někdy mastné, nepoddajné a vy nemáte dostatek času na složité upravování. 

Všechny ženy to znají. Večer je dlouhý, může se protáhnout až do druhého dne a na sprchu není ani pomyšlení. Ráno se pak nestačíme divit, co máme na hlavě a po prvním zděšení přichází druhé - co s tím? Přinášíme vám pár naprosto jednoduchých tipů na účesy, když vaše vlasy zrovna nevypadají leskle jako od kadeřníka. 

MASTNÉ VLASY

S mastnými vlasy bojuje většina žen. Jedna část jim předchází častým mytím, jiná používá suchý šampón a ta třetí se snaží je učesat co nejpraktičtěji a dosáhnout výsledku, že vlasy jsou umyté a plné života. A je třeba si přiznat, že když zvolíte správný účes je to ta nejjednodušší cesta. 

1) Copánek to zachrání
Ať už máte rády jakoukoliv podobu klasického copánku, ten je vždy trefou do černého. Nejlépe vypadá, vyčešete-li si vlasy nahoru do culíku a až z něj pak splétáte prameny. Stejně tak si můžete zaplést i cop francouzský. 

 

2) Drdol vždy a všude
Drdoly mají ženy v oblibě i když jsou jejich vlasy čerstvě umyté a lesklé. Jsou ale skvělým řešením, když jsou vlasy bez objemu. Naopak efekt podtrhněte přidáním trochu gelu a vytvořte uhlazený drdol.  

 

NEPOSLUŠNÉ VLASY

Vaše vlasy nemusejí být vůbec mastné. Některé ženy mají problém s pravým opakem, kterým jsou vlasy suché, vyčerpané a nepoddajné. 

1) A la krátké vlasy
Vaše dlouhé vlasy, se kterými se těžko pracuje, můžete ledabyle sčesat vzadu a vepředu nechat volné prameny. Efektem bude účes připomínající střih "na boba". 

2) Je libo uzlík?
Účes, který ovládl přehlídková mola, je super nápad pro neposlušné vlasy. Je to něco mezi dvojitým drdolem a jednoduchým culíkem. Příprava vám ze začátku možná zabere více času, ale jakmile se to naučíte, bude to jedna-dva.

 

Zdroj: fashionising.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram