Jak se učesat na svátky

Jak se učesat na svátky

Ukážeme vám, že i při vánočním shonu se dají vykouzlit skvělé účesy za pár minut, a přesto budete vypadat elegantně a upraveně.

Zaplétané copy

Copánek se dá udělat na více způsobů. Ať už si ho zapletete na stranu, v culíku nebo si zapletete rybí cop, vždy to vypadá skvěle. Zkuste z copánku mírně povytáhnout očka, bude vypadat objemněji a ležérně, přesto upraveně. Copánek je rychlou a skvělou volbou například ke štědrovečerní večeři.

Drdol

Rychlý a skvělý způsob účesu je udělat si drdol. Každá žena zná chvíle, kdy nestíhá a vlasy si jen tak stáhne do drdolu, ale zkuste ho pro jednou udělat trochu jinak. Předtím, než si drdol uděláte, vlasy si natočte kulmou a mírně natupírujte, bude se vám tvořit lépe. Z drdolu vytáhněte pár slabých pramínků vlasů, zepředu totéž a máte hotovo. Pokud vložíte do drdolu nějakou ozdobnou sponu, bude účes vypadat elegantněji. Skvělý účes je velmi rychle hotový a přitom vypadá, že jste nad tím strávila více času, než tomu ve skutečnosti bylo.

Vysoký culík nebo culík dole

Stejně jako drdol je velmi rychlý culík, ať už je vysoký na temeni hlavy, nebo klasický culík dole. Tento účes je vhodný jak na běžné nošení, tak na svátky. Hezký uhlazený culík můžete například ozvláštnit tím, že omotáte pramínkem vlasů gumičku. Také tento obyčejný účes lze ozvláštnit mašlí nebo stužkou, omotanou okolo culíku. Letos v trendu je semiš a samet, tak proč toho nevyužít a nedat si ho i do vlasů?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram