Jak si usnadnit svatební plánování?

Jak si usnadnit svatební plánování?

Váš svatební den už se pomalu blíží, stres z organizace narůstá a vy dáváte na poslední chvíli dohromady seznam hostů... My vám dnes přinášíme tip, jak si to všechno usnadnit!

Plánování dokonalé svatby není vůbec žádná legrace. Musíte vybrat místo, vytvořit seznam hostů, svatebních darů, vytvořit harmonogram a udělat mnoho dalších poměrně zásadních rozhodnutí.

Spoustu času také zabere rozesílání svatebních oznámení, pozvánek na obřad či svatební párty a samotné informování hostů o organizační stránce vaší svatby. Není divu, že jsou snoubenci před svatbou ve stresu a velkém presu.

My jsme ale přišli na to, jak si vše jednoduše usnadnit. Že vás nic nenapadá? Svatební web!

Může se to zdát trošku netradiční, ale určitě je to skvělý pomocník, především pro předávání informací mezi snoubenci a hosty. A i po svatbě jej můžete využít pro snadnou výměnu dojmů a fotografií.

A s čím vám svatební web pomůže?
Je to ideální způsob, jak dát vůbec o své svatbě vědět. Prakticky díky neomezenosti internetu, nejen snoubencům ale i hostům, ušetří tolik vzácný čas a také spousty telefonátů a korespondence.

Svatební weby jsou oblíbené zejména u větších svateb a to pro možnost detailně informovat hosty o organizaci svatby, jako je ubytování, kniha darů, průběh svatby, seznam hostů a mnohé, mnohé další.

Existují nejrůznější druhy a vzhledy webů, kde je možnost si svatbu naplánovat. Jistě najdete ten pravý, kde můžete zveřejnit právě to, co je třeba, od informací o ženichovi a nevěstě, přes data rozlučky, až po podrobný svatební harmonogram s daty, časy, místy a třeba i zasedací pořádek.

 

Svatební stránky si vytvoříte snadno a rychle. Myslete na to, že ušetříte hlavně čas a peníze a všichni budou mít aktuální informace. Díky knize darů, kde si je mohou hosté jednotlivě rezervovat, se vyhnete nejen nechtěným darům, ale také neriskujete, že by se vám něco sešlo dvakrát. A samozřejmě díky seznamu hostů budete mít okamžitě přehled, kdo potvrdil účast na svatbě nebo jen na večírku.

Některé weby dokonce nabízí sedmidenní zkušební dobu svatebního webu zdarma.

Tak neváhejte a dejte svým blízkým a přátelům o své svatbě vědět pomocí moderních svatebních webů i vy.

Zdroj: websvatba.cz, nasesvatebni.cz, onasisvatbe.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram