Jak si vybírat spodní prádlo podle Agent Provocateur

Jak si vybírat spodní prádlo podle Agent Provocateur

Sarah Shotton, kreativní ředitelka značky Agent Provocateur, jež se specializuje na svůdné a sexy spodní prádlo, radí, jak tuto část vašeho šatníku vybírat nejlépe a co lichotí ženskému tělu nejvíce.

Rady, jak nejlépe vybírat spodní prádlo, máme od té nejpovolanější. Sarah Shotton, kreativní ředitelka značky Agent Provocateur, nedávno prozradila, jak na to. Ve společnosti začínala už před deseti lety jako prodavačka v jednom z londýnských obchodů Agent Provocateur, jež společnost nazývá svými agentkami (Agents). Její povýšení ji dostalo k vedení Agent Provocateur, odkud měla Sarah se svým návrhářským talentem už jen kousek ke své současné pozici kreativní ředitelky. A jakmile nám někdo takhle zkušený a s takovou láskou pro spodní prádlo chce poradit, musíme pořádně nastražit uši.

Nejčastější chyba při nakupování spodního prádla je málo času na jeho výběr. ,,Lidé si často kupují spodní prádlo špatné velikosti, jelikož nemají dostatek času si všechno vyzkoušet. Naše kousky jsou investicí, tudíž stojí za to udělat si čas, abyste našla to, co vám bude opravdu sedět jako ulité.“

Abyste se ve spodním prádle cítila sebevědomě, najděte si set, který vaší postavě skutečně lichotí. Vyzkoušejte tolik stylů, kolik je jen možné. ,,Nikdy nevíte, můžete najít něco, co vypadá úchvatně a nikdy předtím byste si nic takového nevybrala,“ míní Sarah.

Agent Provocateur do všech svých zkušebních kabinek dává boty na vysokém podpatku, aby se ženy při zkoušení spodního prádla cítily svůdně. ,,I jen malé podpatky prodlouží nohu, a to velmi lichotí vašemu tělu. Svůdné jsou i punčochy a podvazky, myslím, že žádný set bez nich není kompletní,“ radí Sarah.

Nebojte se nosit spodní prádlo viditelně. Například pod průhlednou blůzkou nebo zvolte samostatný korzet. Záleží na každém, jak daleko chce zajít. Ale potřebná je i jistá míra soudnosti a vkusu, s prádlem koukajícím z outfitu se to nesmí přehánět.

Zdroj: telegraph, lingerie-stylist.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram