Jak stylově nosit mikinu?

Jak stylově nosit mikinu?

Mikina. Možná spoustu z vás napadne, že je to super kousek, ale tak maximálně na nedělní úklid. Vyvedeme vás z omylu. Tohle už dávno není jen domácí uniforma.

Také máte pocit, že už se snad těch teplých dnů ani nedočkáme? Je to nekonečné, ale pojďme si to čekání užít. Móda dokáže být hravá a zábavná, dokáže zvednout náladu a odvést pozornost třeba právě od myšlenek na dlouhé letní večery, které by se mohly zdát být v nedohlednu.

Tak všední kousek, ano, řeč je o mikině. Věříme, že jich ve vašem šatníku máte hned několik, ale umíte ji správně nastylovat? Máme pro vás několik jednoduchých tipů, jak s mikinou pozvednout celý váš outfit, aby nevypadal příliš domácky.

Mikina do práce

Nic není nemožné. Tedy pokud nemáte předepsaný pracovní dress code, pak by mikina nebyla nejlepší volbou, ale jako neformální kousek vám poslouží velice dobře. Zkombinujte např. s delší košilí - rukávy ohrňte a nechte část košile vykukovat. Nebo košili nezapínejte až na poslední knoflík, ale jeden cíp zastrčte do kalhot. Stačí jen malý detail. 

Mikina do města

Nebojte se popustit uzdu fantazii a vyhrajte si s tak jednoduchým kouskem, který skvěle doplní zbytek vašeho outfitu. Mikina vypadá skvěle nejen s džíny, vinylovými kalhotami ale také se sukní. Tenisky jsou nejlepší volbou, ale bát se nemusíte ani podpatků.

Mikina jako šaty

Nejen pro ženy s dokonalou postavou může mikina posloužit jako šaty. Aktuálně ji seženete ve všech možných délkách, takže pokud ta mini verze není zrovna to pravé pro vás, sáhněte po midi délce neboli mikinových šatech.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram