Jak v roce 2017 vrstvit oblečení?

Jak v roce 2017 vrstvit oblečení?

Vrstvení je v poslední době velkým trendem… Nemůžeme se taky divit, protože to vypadá zajímavě, stylově a módně. A módu, tu my přece milujeme, že? Jak vrstvení nakonec pojmete je na vás, my vám však ukážeme, jak na to.

Vzhledem k tomu, že nás tohle aprílové počasí jednou hřeje a podruhé je nám zima, tak je vrstvení naprosto ideální variantou. Nejen, že když vám bude teplo, stačí, když jednu vrstvu prostě sundáte, ale když naopak bude chladno, vy nebudete nikdy mrznout.

Samozřejmě to není úplně jednoduchá záležitost, a proto jsme pro vás připravili pár jednoduchých triků, díky kterým to pro vás bude hračka. Vy budete dobře vypadat, ale i se tak cítit.

Černý rolák

Výhodou roláku je, že ho dáte v podstatě pod cokoli. Ať už je to košile, šaty či obyčejný top, vypadá to hezky a elegantně. Zde vidíte, jak se na Fashion Week v Rusku oblékla stylistka a bloggerka Tine Andrea

Lehký vršek

Pokud už venku není zase taková zima, sáhněte po lehčím vršku. Vezměte si košili nebo tričko, k tomu sako nebo lehkou bundičku a přes to hoďte jen tak ve stylu "shrobing" lehoučký jarní kabátek. Spuštěný z ramen dolů totiž vypadá stylově a volně.

Mějte po ruce bílou košili

Stejně jako je černý rolák univerzální, tak přesně taková je i bílá košile. Je to takový základní kousek, který dáte skoro pod všechno. Ať už pod šaty, pod tričko nebo jakkoli jinak. Existuje hned několik způsobů, jak ji nosit. 

Trička bez ramínek noste na košili

Máte doma top bez ramínek, ale venku je na něj ještě chladno? To vůbec nevadí. Oblečte si ho na košili a věřte nám, že tenhle styl si zamilujete. Vypadá to totiž jako korzet, který vám krásně obepne křivky

Kalhoty a sukně

Neodolatelná kombinace. Zapomeňte na silonky a vezměte si místo toho pod sukni kalhoty. Podívejte se, jak úžasně to vypadá. 

Vybrali jste si i vy způsob, jak budete vrstvit?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram