Jak vybírat těhotenské kalhoty a sukně

Jak vybírat těhotenské kalhoty a sukně

Základem šatníku každé ženy, tedy i těhotné, jsou kvalitní a pohodlné džíny. A není důvod, proč si je nedopřát i v období, kdy vám roste bříško. Jen si zapamatujte pár základních pravidel…

Těhotenské džíny a kalhoty musí být v základu pohodlné. Přeci jen bříško vám sem tam poskočí kupředu a představa, že si v krásných riflích nemůžete sednout, protože vás všude možně tlačí, je nepříjemná. Tak tedy, na co si dát při výběru těhotenských kalhot pozor:

* Musí být elastické, strečové a přizpůsobivé vašemu tělu.

* Neměly by mít žádné zbytečné knoflíky a zipy, i když pro ozdobu, stejně mohou zbytečně tlačit.

* Těhotenské džíny se natahují jako legíny a kolem bříška vám dopřejí příjemný úplet s různou výškou.

* Džíny by vám tedy měly vydržet po celou dobu těhotenství, protože úplet v pase poroste společně s vaším bříškem.

* Některé kalhoty přeci jen obsahují tzv. utahovací knoflíky, kterými si budete regulovat oblast pasu, podle toho jak porostete. Za nás ale zbytečná záležitost. Pro někoho jiného značka ideál. Necháme to tedy na vás.

* Nezapomeňte, těhotenské kalhoty si můžete koupit již vcelku brzy, protože porostou s vámi a dopřejí vám maximální pohodlí.

* Výborně poslouží i těhotenské legíny, které se hodí do každého ročního období. Jsou navíc opravdu pohodlné a tak vám budou vyhovovat i jen tak na doma.

* Případně si pořiďte těhotenské tepláky – na cvičení, na doma.

* Těhotenské sukně oceníte zejména v pokročilejším stavu těhotenství, kdy vám nemusí kalhoty sedět právě kvůli šířce nohavic.

* Sukně tohoto typu jsou šik a k dostání v mnoha variantách. Ženám navíc opravdu sluší! I sukně mají elastický pás v oblasti bříška.

* A v neposlední řadě jsou tu těhotenské šaty, které rovněž můžete nosit kdykoliv. Věřte, že v zimě s legínami či punčocháči a vysokými kozačkami nadělají spoustu parády. A vy si tak užijete toho, že můžete ukazovat své bříško.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram