Jak vybrat praktické zavazadlo na kratší výlet i na delší pracovní cestu?

Jak vybrat praktické zavazadlo na kratší výlet i na delší pracovní cestu?

Chystáte se na vysněnou dovolenou, kratší výlet nebo na delší pracovní cestu? V každém případě potřebujete vhodné zavazadlo, které vám balení i přesun maximálně usnadní. Jak takové zavazadlo vybrat?  

V jádru věci nezáleží na tom, na jak dlouho odjíždíte. Praktický kufr či cestovní taška jsou tím hlavním, co nám přesun na dovolenou a také zpět domů usnadní. Vybrali jsme pro vás pár tipů, které vám dopřejí maximální komfort ze všech úhlů pohledu.

Zavazadla, která i po dlouhá léta vydrží časté cestování

Švédská společnost Thule se otázkou pohodlného a praktického cestování zabývá již od roku 1942. Nyní přináší zcela novou řadu vysoce kvalitních zavazadel Thule Subterra, která jsou inspirována městským stylem. Tato zavazadla perfektně poslouží i manažerům na cestách, a to díky úložnému prostoru, vysoké kvalitě zpracování a designovému vzhledu. Batohy a kufry obsahují speciální kapsy na elektroniku nebo také kompresní desku. Ochranu těchto zavazadel tvoří luxusní a velmi odolná nylonová látka, díky které jsou vaše věci v bezpečí i po letech používání a náročném cestování.

Objemný cestovní kufr pro náročné cestovatele

Cestovní kufr Thule Subterra Luggage 75L je tím pravým ořechovým, pokud vás čeká náročnější soukromá či pracovní cesta. Tento kufr vám poskytne maximální přehlednost úložného prostoru, takže ihned víte, kde máte co sbalené. Moderní vzhled, chytré řešení, pohodlné a všestranné využití jsou hlavními plusy tohoto kufru na kolečkách.

Ideální pomocník pro každou cestu

Cestovní taška Thule Subttera Duffel přináší elegantní a prostorné zavazadlo, které je vhodné pro každý kratší výlet ale zároveň také pro delší pracovní cestu. Taška, kterou lze zakoupit ve dvou velikostech, přináší sympatický design a snadné použití.

Turistický batoh jako nejlepší přítel na víkend

Plánujete-li jedno či dvoudenní turistický výlet, máme pro vás perfektní řešení. Thulle AllTrail přináší pohodlný batoh, který si dle libosti nastavíte, aby se vám dokonale přizpůsobil. Vaše dobrodružství tak nebude mít žádné háčky. Batohy Thule navíc nabízí snadný přístup k telefonu a drobným předmětům v pružné kapse na ramenním popruhu, prodyšnou zádovou část i ramenní popruhy, kapsu na vak s vodou či láhev, nastavitelný a odnímatelný hrudní popruh a skrytý bederní popruh, které vám dopřejí stabilizaci nákladu. Co víc si přát?

Společnost Thule ale přináší mnohem více. Na své si zde přijdou i enduro-race cyklisté, kteří potřebují lehký a hydratační batoh na kolo, postranní brašny i brašny na řídítka nebo také fotobatohy, expediční batohy a mnoho dalšího. Projděte si jejich nabídku, než vyrazíte na svou cestu. Cenově naprosto dostupná zavazadla a přitom ve špičkové kvalitě vás rozhodně oslní.

thule.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram