Jak vybrat ty správné těhotenské svatební šaty

Jak vybrat ty správné těhotenské svatební šaty

Vybrat ty správné svatební šaty, když pod srdcem nosíte nový život a vaše bříško se už viditelně chlubí, není v dnešní době žádný problém

Na trhu existuje spousta krásných stylů svatebních šatů pro nevěsty v očekávání. Přinášíme vám pár tipů, jak být na své svatbě s bříškem stylová a v pohodlí.

Svatební šaty si pořiďte co nejblíže k datu svatby. Nezapomeňte, že vám bříško poroste den ode dne a ušetříte si tak značné náklady na úpravy. Pokuď ovšem chcete vybrat šaty takové, aby jste se centimetrů navíc nemusela bát, doporučujeme svatební šaty ve stylu Empire, které zaručují dostatek místa pro vaše bříško.

Zkuste šerpu
Nevěsty v očekávání jsou nádherný obraz. Zdůrazněte svůj pas barevnou stuhou. Inspirovat se můžete třeba Drew Barrymoore, která jako těhotná nevěsta zářila v šatech Chanel s černou šerpou v pase.

Nebojte se ukázat nohy
I ty z vás, které preferujete kratší délku sukně si přijdou na své. Budete vypadat chic a sexy a hlavně všechny okouzlíte svým smělým vzhledem.

Zkuste třeba i barevné svatební šaty
V případě, že nemůžete sehnat ty správné svatební šaty v klasických odstínech, jednoduše soustřeďte svou pozornost do těch barevných variant, které se stávají čím dál  více populární. Reese Withersoon vynesla šaty Monique Lhuillier, Gwen Stefani šaty od Johna Galliana pro Dior a Jessica Biel na své svatbě s Justinem Timberlakem zářila v šatech od Giambattista Valli. Myslím, že jsou všechny tři obrovskou inspirací. Nebojte se barev.

Zapomeňte na podpatky
Jako nevěsta v očekávání musíte mít pohodlí na prvním místě. Nezapomeňte na dva páry svatebních bot. Jedny s nízkým podpatkem na obřad a jedny balerinky na zbytek svatebního dne. Věřte mi, první tanec se Vám bude lépe tancovat v „plackách“ :)

 

Doufám, že vám těchto pár tipů pomůže při výběru vašich svatebních šatů. S trochou úsilí je určitě najdete. Právě ty šaty, které budou dokonale vyhovovat vašemu rostoucímu bříšku. Stači si najít ten správný styl.

 

Zdroj: weddingelation.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram