Jak vypadají nejnovější podzimní kolekce na fitness a běh od Adidasu?

Jak vypadají nejnovější podzimní kolekce na fitness a běh od Adidasu?

Dámské adidas kolekce pro období podzimu už jsou tady. Jsou stále skvěle funkční a propracované, a navíc obsahují pár opravdu designových kousků!

Trénink & Fitness

Aktuální fitness kolekce pracuje s celou paletou barev, přináší kontrastní barevné kombinace i efektivní digitální potisky. Právě díky dokonalému designu si spousta žen ráda obléká funkční oblečení a kolikrát právě oblečení stojí za tím, že ženy sportují déle nebo více. Oblečení motivuje. A adidas si to moc dobře uvědomuje. V podzimní kolekci zaměřené na fitness dal totiž volný průchod i originálnímu designu. Velmi pěkného provedení se dočkaly sportovní podprsenky, legíny i bundy a mikiny. 

Běh

Běh je nedílnou součástí moderní doby sportu. A také je velmi populární aktivitou u žen. Nabídka běžecké kolekce adidasu je určena začátečnicím i pokročilým běžkyním a jejím hlavním benefitem je pochopitelně funkčnost. Synonymum ke značce adidas. Spodní vrstvy oblečení pracují na základě materiálu climalite, který se stará o rychlý odvod potu pryč. A na dotek přitom zůstává stejně příjemný jako je bavlna. Běžecké kolekci vévodí kombinace žluté a černé barvy, které seženete jak na oblečení, tak na obuvi. 

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram