Jak vyřešit stylové dárky? Máme pro vás pár tipů

Jak vyřešit stylové dárky? Máme pro vás pár tipů

Vánoce jsou za dveřmi, a i když by to měly být svátky plné pohody a klidu, tak je to většinou naopak. Každý se jen žene, aby koupil ten nejlepší a kolikrát i nejdražší dárek. O tom Vánoce přece nejsou! Jak stylově vyřešit designové dárky?

Každý z nás to zná, chceme svým nejbližším udělat upřímnou radost dárkem, který nejenom potěší, ale ještě ho obdarovaný plně využije. Vybrali jsme pro vás několik tipů, které udělají radost dárci i obdarovanému.

Difuzér Sabon

Znáte lepší dárek, než ten, který navodí příjemnou atmosféru a vzbudí Vaši oázu klidu? Luxusní lahvička difuzéru Sabon bude skvělý designovým doplňkem i praktickým dárkem. Obsáhlá kolekce vůní poskytuje každému prostor pro fantazii. Jaké vzpomínky chcete vytvářet ve svém domově?

 

Pevonia Botanica – Marine magnesium

Chcete darovat kvalitní péči o tělo i obličej? Pak máme perefktní tip! Lehký gel s vysokou koncentrací mořského magnésia reminalizuje, uvolňuje napjaté svaly, bolest a zánět. Tento jedinečný gel lze využít také jako aktivátor pro jakoukoliv další péči, která díky spojení s magnésiem prostoupí hlouběji do pleti a je rovnoměrně distribuována.

Embosovaný váleček na těsto

Jestli také nepatříte mezi pekaře profíky, pak vás nejspíš tento váleček na těsto překvapí jako nás. Je perfektní, má květinový motiv, díky kterému získá vaše cukroví i sušenky zcela nový rozměr a perfektně s ním zabavíte i své děti. Máte-li kolem sebe kamarádku, maminku nebo babičku, které rády pečou, pak je tento dárek na sto procent upřímně potěší.

Co takhle věnec

Vyrobený dárek se cení více než koupený, protože s ním trávíte značnou dobu vašeho času. Co k výrobě potřebujete? Pouze staré ramínko na šaty, baňky různých velikostí a větvičku. Ramínko vytvarujte do kruhu a odmotejte konec, abyste mohli snáze navlékat baňky. Mohou to být staré kusy, které na stromek už nepoužijete nebo koupené v marketu. Čím více baněk navléknete, tím lépe to bude vypadat. Nakonec ramínko opět svážete a na obnažený konec navážete větvičky, šišky či mašli. Vše, co se vám líbí a nějak souvisí s Vánocemi. Levný, ale krásný dárek.

Svíčka v hrnku

Váš rozpočet není velký, ale chcete zároveň obdarovanému udělat radost? Co koupit malý šálek nebo hrneček a udělat z něj svíčku? Domácí výroba se vždy cení, a navíc se pak hrneček může dále používat. Budete potřebovat staré svíčky nebo voskovky, knot a hrneček. Vosk dejte do hrnce rozpustit, pokud zvládnete najít více barev, tím lépe. Jestli chcete, aby svíčka voněla, přidejte esenciální vonný olej. Na dno hrnečku dejte knot a připevněte na špejli, která bude vodorovně umístěna na hrnečku. Zajistí vám tak, že se knot nepohne. Nalijte opatrně vosk dovnitř a dejte do lednice na 1-2 hodiny. Pokud si troufáte, vhoďte tak za 20 minut do hrnečku kousek pomeranče, květin, zrnka kávy nebo skořici. Jen pozor, ať se vám zcela neponoří. A pokud na výrobu nemáte čas, kupte svíčku s originálním motivem, i ta udělá velkou radost.

Dárková krabice

Nemáte kreativní schopnosti ani čas? Můžete nakoupit drobnosti, jako jsou ponožky, sladkosti, svíčky nebo knížky? Stylově vše zabalíte a dárek bude působit skvěle. Co třeba starou krabici od bot? Natřete ji nějakou krásnou barvu, dovnitř dejte vatu, slámu nebo jen obyčejný papír. Naaranžujte své dary a vyhrajte si s ozdobami a detaily. Na kolik vás to vyšlo? Maximálně pár stovek. Dárek, který potěší a zaujme.

Který je váš favorit? Podělte se s námi o vaše tipy.

Pro chvilku uvolnění

Womanizer Premium – Za minutu na vrcholu

Womanizer je unikátní stimulátor klitorisu, který má za úkol jediné – ženský orgasmus. Ženy při jeho použití cítí mimořádně intenzivní pocity slasti a velké uspokojení v neuvěřitelně krátké době. S Womanizerem dosahují orgasmu i ženy, které do té doby měly s jeho dosažením potíže nebo jej nedosahovaly vůbec. Exkluzivně v prodejnách Erotic City a nawww.eroticcity.cz 

 

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram