Jak vyzrát na déšť?

Jak vyzrát na déšť?

Jak se poprat s deštivým dnem s tou nejlepší možnou náladou? Věřte nebo ne, i oblečení vám takový zasmušilý a propršený den může rozveselit.

Dny, kdy od rána do večera prší, nemá rád snad nikdo. Zima, mokro a dav neukázněných chodců s ještě neukázněnějšími deštníky je kombinací, kterou ráno s úsměvem na rtech zvládne jen málokdo. Když se ráno podívate z okna a vidíte, že prší, můžete podzimní počasí zahnat dobrou snídaní, teplou sprchou nebo dobrým filmem. Jak ale vyzrát na déšť, když chtě nechtě musíte vylézt ven?

Správným oblečením. Odpověď se nabízela a je samozřejmě velmi předvídatelná. Základem vašeho šatníku musí být zákonitě alespoň jeden pršiplášť nebo cokoli jemu podobné, co od vás tu z nebe padající vodu trochu odrazí. Mokrá bunda, špatná bunda!

Dalším podobně překvapivým tipem je deštník. Ale my teď nemluvíme o jen tak ledajakém deštníku, do deště a zamračených dnů noste jedině deštníky veselé. A jak už jste se z posledních pár dní možná poučili, když vás ráno napadne hodit si do kabelky pro jistotu deštník, tak to udělejte. Protože když nad takovou myšlenkou mávnete rukou, zafunguje zákon schválnosti a vy tak zhruba o dvě hodiny později šíleně zmoknete. 

Gumovky! Ano, i ty se nám začínají probojovávat zpátky do botníku. Vzpomínáte, kdy se bez páru gumovek neobešla škola v přírodě nebo letní tábor? Neobejdete se bez nich ani teď. A opět - čím veselejší, tím lepší. Radíme vám ale, do tašky přibalit i pár jiných bot na přezutí, protože jestli vás ne, nás při pohledu na slečnu, která strávila celý den v gumovkách, přepadá strach, že si ty boty před námi třeba sundá.

Foto: Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram