Jak zazářit na halloweenské party

Jak zazářit na halloweenské party

Jestli ještě nevíte, co si obléknout na halloweenskou party, zkuste se inspirovat u opravdových módních ikon minulosti i současnosti a místo šíleného kostýmu se oblékněte trendy a sexy, ale přesto lehce tajemně.

Sportovně elegantní styl s rockovými prvky, kterému nechybí ani potřebná dávka černého humoru nosila v mládí např. Debbie Harry. Pokud se inspirujete u ní, budete 31. října určitě za hvězdu a díky tričku v zářivé žluté si vás všimne opravdu každý. Pokud si na to troufáte, vyměňte klasické černé punčocháče za zajímavější variantu s pruhy nebo síťováním.

Provokativního sexy vzhledu docílíte ve třpytivém podprsenkovém topu a sukni s peříčky. Tenhle komplet, který nápadně připomíná oděv exotické tanečnice Josephine Baker, už stačí jen doplnit lodičkami v nude barvě a decentními stříbrnými šperky.

Pro nenapravitelné milovnice denimu a odpůrkyně sukní je určen tento hippie outfit podle Glorie Steinem. Jak je vidět, džíny s rozšířenými nohavicemi se po letech opět vrací na scénu. Zvolíte-li místo skinnů tuhle variantu, budete na každé party o krok napřed.

Nezapomínáme samozřejmě ani na dámy pozvané v tento den na akci vyžadující společenský oděv. Tyto dlouhé šaty v tělové barvě se zlatými detaily jsou samy o sobě módním skvostem. Nepotřebují tedy doplňovat žádnými šperky, bohatě postačí zlaté střevíčky a výraznější make-up. Pro oslnivý pohled Diany Ross sáhněte místo řasenky po středně dlouhých umělých řasách.

A nakonec se ještě podívejme na halloweenskou variantu malých černých, které můžou být v tomto případě nápaditější a odvážnější, např. jako tyto šaty Kate Moss. A aby vám při cestě na party nebyla zima, přehoďte si přes ně hřejivý kožíšek v kontrastním světlém odstínu.

Zdroj obrázků: style.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram