Jak zregenerovat po zimě unavenou pleť?

Jak zregenerovat po zimě unavenou pleť?

Začněme pořádnou jarní očistnou kúrou opřenou o pravidelnou a důslednou péči.

Ochrana a péče o pleť na jaře bude trochu jiná než v zimních měsících. I když pobledlé a obzvláště dlouhou letošní zimou unavené tvářičky sice pomalu střídají horským slunkem opálené obličeje, většinu z nás čekají zcela odlišné starosti, než jaké jsme řešili během celé zimy. Jarní sluneční paprsky získávají na intenzitě nejen na horách. 

Začněme pořádnou jarní očistnou kúrou opřenou o pravidelnou a důslednou péči o pleť, která opět získá na pružnosti, svěžesti i hebkosti. Bez správného čištění, které je základem, bychom se však nepohnuli z místa.

Sisley Parisnabízí skutečný program pro péči o pokožku, který je přizpůsobený všem potřebám a požadavkům krásy pro všechny typy pleti: odstraňovač make-upu, čištění, exfoliace, hydratace, ošetření proti stárnutí, které jak dobře víme, nezastavíme, ale můžeme jej alespoň zpomalit.


Ovšem nezapomínejte ani na své tělo, které by to taky chtělo!

Přípravky Sisley pro pokožku těla jsou speciálně vytvořeny pro optimální účinnost a její hydrataci. Objevte kompletní kolekci zpevňovacích, zeštíhlovacích, exfoliačních, hydratačních, vyživovacích přípravků a přípravků proti stárnutí, které zanechávají pokožku hebkou a pružnou a udržují ji mladou a krásnou.



SISLEY PARIS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram