Jaké boty milují celebrity? S podpatkem, nebo bez?

Jaké boty milují celebrity? S podpatkem, nebo bez?

„Dejte ženě správný pár bot a může dobýt celý svět!“ prohlásila Marilyn Monroe a potvrdila, že téma žen a jejich obuvi je zkrátka nesmrtelné.

Ať s podpatkem, nebo bez, ale že komfort a kvalita jsou nejdůležitější kritéria při výběru nového páru bot, se shodly české VIP dámy na slavnostním otevření prodejny obuvi Salamander v OC Chodov.

Podpatky za nutné zlo považuje herečka Ivana Jirešová: „Ve volném čase dávám přednost rozhodně teniskám. Podpatky se mi líbí, ale vytáhnu je jenom na pódium nebo na rande.“ „Záleží na situaci, ale jsem na podpatky zvyklá, mám je ráda a vydržím v nich celý den. Pochopitelně musí být i přes výšku pohodlné,“ odpověděla na otázku, zda nosí raději tenisky nebo podpatky, její kolegyně Adéla Gondíková. Také krásná Inna Puhajková dokáže ocenit eleganci bot na jehlovém podpatku a svěřila se, že jedny z nejdražších kousků v jejím botníku jsou ikonické lodičky Jimmy Choo. Usměvavá zprávařka Gabriela Lašková si na extravagantní kousky moc nepotrpí, nejraději má černé polobotky v pánském stylu a letos si zamilovala bílé tenisky, které nosí téměř ke všemu. „Já mám lodičky jako pracovní obuv. Teď už v nich chodím podstatně méně, protože běhám kolem syna, ale když jsem se aktivněji věnovala modelingu, chodila jsem v nich celé dny. Dodnes je v mém botníku převaha podpatků. Už mám svoje ověřené značky Peter Kaiser a Gabor, u kterých vím, že mi po celodenním běhání po schůzkách neupadnou večer nohy,“ rozpovídala se modelka a podnikatelka Romana Pavelková.

 

„Opravdová muka jsem zažila, když jsem jela na pracovní cestu do Paříže v krásných nových, ale 'neprošlápnutých' kozačkách. Byla jsem už v sedmém měsíci těhotenství a za tu parádu mi to nestálo,“ vzpomíná Ivana Jirešová.

O příhodu s novými botami se podělila i Gabriela: „Jednou jsem chtěla nové boty vyvětrat na společenské události ještě ten den, protože jsem z nich měla opravdu radost. Jaké bylo moje překvapení, když jsem doma zjistila, že jsem celý večer absolvovala i s cenovkou na podrážce, asi nemusím popisovat!“. „První boty na podpatku jsem si pořizovala do tanečních. Tehdy jsem potřebovala mít ty nejvyšší a nejtenčí jehly, jaké se daly sehnat, abych se předvedla. Rovnou jsem v nich šla na lekci, kterou jsem sice odtančila, ale ze sálu už jsem šla raději bez bot, protože jsem myslela, že snad ochrnu. Na druhou stranu, po tomhle startu mě už na přehlídkách žádná výška podpatku nerozhodila,“ směje se Romana.

salamander.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram