Jaké boty by vám na jaře 2016 neměly scházet?

Jaké boty by vám na jaře 2016 neměly scházet?

Trendy se netýkají jen oblečení, ale i obuvi. A je nám velkou ctí představit vám tak krásné a stylové modely, které pro letošní jaro 2016 módní značky připravily. 

V plastu

Plastové boty jsou již klasikou, která jedince zběhlé v módě nemůže překvapit. Kromě populární značky Melissa se na trhu začala objevovat také ZAXY obuv, která je levnější než její voňavá konkurence. Pokud jste ještě plastové balerínky nevyzkoušela, jaro 2016 by se mělo stát obdobím, kdy tak učiníte. 

 
Růžové balerínky ZAXY 899 Kč ; Černé balerínky ZAXY 899 Kč

Uzavřená otevřená

Jako zadání na první pohled nesplnitelného úkolu z pohádky se zdá být střih loafers - řadí se mezi uzavřené nebo otevřené boty? Ve skutečnosti na něm ale není nic těžkého. Pohodlná zčásti sportovní a zčásti casual obuv se přizpůsobí vašemu stylu. Nejvíce ze všeho záleží, jaké barevné provedení loafers si pořídíte, ale pokud sáhnete po své osvědčené klasice, slibujeme, že je už nedáte z nohou. Kromě toho, že se řadí k aktuálně nejvíce trendy obuvi, jsou super pohodlné a univerzální. 

 
Vínovo-béžové loafers OJJU 899 Kč ; Pruhované loafers GANT 1 939 Kč

Ostré špičky

O tom, jak velkou roli letošní jaro hrají špičaté boty, jste se dozvěděla už dávno. Teď je čas se konečně poohlédnout po nějakých, které zapadnou do vašeho šatníku, budou korespondovat s vaším stylem a zamilujete si je na první pohled. Protože takové boty nakonec bývají ty nejnosenější. Kromě zvýrazněné špičky se nosí také obuv s průstřihy. Například značka Tamaris má v tomto stylu bot pro letošní jaro hned několik. 

 
Hnědé vzororvané Tamaris 1 199 Kč ; Bílé otevřené Tamaris 1 199 Kč

ZNÁTE 3 ZÁKLADNÍ TRENDY V OBUVI PRO JARO 2016?

zoot.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram