Jaké módní trendy na léto 2015 se vyplatí koupit na Ebay?

Jaké módní trendy na léto 2015 se vyplatí koupit na Ebay?

Na populárních stránkách ebay.com jsme vybrali zboží, které odpovídá nejnovějším módním trendům a vyplatí se vám koupit je právě tam. 

Letní šaty

Naše obchody jsou jich sice plné, častokrát ale nenasytí vaši představu o těch pravých nebo zase není na ty pravé dostatečně nasyceno vaše bankovní konto. Na ebayi seženete spoustu krásných šatů dle aktuálního trendu a za líbivé ceny. Nejen že máte na výběr i mezi levnými šaty, seženete tam i velice nápadité kousky, ve kterých rozhodně na ulici jinou ženu nepotkáte. 

TIP: Ani na léto 2015 by vám neměly chybět maxi šaty! 
 


Sluneční brýle

Jsou nezbytné a dokonale dotváří celkový vzhled. Pokud nenosíte ty dioptrické, klidně můžete mít několik druhů slunečních brýlí a střídat je podle nálady či oblečení. Na ebayi seženete tmavé elegantní obroučky i bláznivé žluté, tyrkysové či červené.

Tylová sukně

Je největším trhákem poslední doby, společně se skater skirt. Není náročná na ušití doma, ale na ebayi ji seženete v přepočtu okolo 250 Kč, má přesně tu správnou délku pro různě vysoké postavy a na výběr máte z několika trendy barev - mint, nude, bílá, světlá růžová nebo černá. 

TIP: Noste ji společně s balerínkami a romantickými psaníčky.
 

Plavky

Pokud nemáte problém s výběrem toho správného střihu a nebojíte se experimentovat, pak nějaké rozhodně vyzkoušejte. Neseženete tu stejné typy jako v řetězcích, a to je právě to nejlepší. Najdete tu nejrůznější střihy i barvy, ať už u plavek jednodílných, tak i dvoudílných.

Nezbytné šperky

Ať už preferujete minimalismus, který teď mezi šperky letí nebo se stále necháte unášet na vlně statement, ebay vám vyjde vstříc s oběma styly. Nabízí nepřeberné množství barevných náhrdelníků, náušnic i náramků. Je jen na vás, co se stane letní nezbytností pro vás?!

Zdroj: ebay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram