Jaké plavky se budou nosit v roce 2014?

Jaké plavky se budou nosit v roce 2014?

Muži si většinou s výběrem plavek příliš hlavu nelámou, ale letos pozor. Pokud nechcete být u vody naprosto out, měli byste i vy sledovat nové trendy!

 

Nedávno mne zaujal jeden muž, který vlítl do obchodu se spodním prádlem, vrhl se na prodavačku a během minuty si zkoušel zboží v kabince. Plavky měl dotyčný koupené během pěti minut a stejně jak do obchodu vlítl, tak i vyletěl. Tato celá akce celkem přesně vystihuje mužský pohled na věc.

Pánské plavky pro rok 2014 musí být hlavně praktické a musí odpovídat jejich stylu. To ostatní je druhořadé. Návrháři se ale snaží a každý rok představí nové kolekce plavek. Pravda, tyto kolekce jsou podstatně chudší jak ty dámské, ale i tak je stále z čeho vybírat.

A jaké plavky se tedy budou letos nosit? Nutno říct, že pokud jste si mysleli na černé anebo tmavě modré plavky, rychle na ně zapomeňte. Nic takového se letos konat nebude. Nosit se budou poněkud odvážné, světlé a kolikrát i pestrobarevné pánské plavky, které se ponesou hned v několika módních stylech.

 

Módní budou plavky v kanárkově žluté, limetkové, šmolkově modré a také akvamarínové barvě. Pozor, i když se vám to může zdát velmi poťouchlé, tím největším ternem v pánských plavkách budou levandulové a karafiátově růžové plavky s květinovými motivy.

Další plavky

Všeobecně bude letošní potisk plavek výrazně ovlivněn africkými motivy, pruhy a plážovými retro filmy. Do módy se také letos vrací u nás tolik oblíbené „slipové“ plavky, které jsou však mnohem více vykrojené. Kromě nich se budou dále nosit také plavky typu boxerek s krátkou i delší nohavičkou.

I když o něco méně, než jak tomu bylo v předešlých letech, muži budou rovněž nosit plavky šortkového střihu. Tyto plavky se zkrátily (jejich délka nepřesahuje délku stehen), mají širší pás, tkanice a nechybí jim ani boční kapsy. Na výrobu těchto stylových plavek se užívá moderních materiálů vyrobených těmi nejmodernějšími technologiemi, které jsou přátelské k přírodě.

Nadále sledujte náš web, již brzy pro vás chystáme SOUTĚŽ SE ZNAČKOU OBSESSIVE!

Zdroj: amoresa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram