Jaké spodní prádlo je teď trendy?

Jaké spodní prádlo je teď trendy?

Prádlo je bez diskuse naprosto právoplatnou součástí outfitu, i když ve spoustě případů není na první pohled vidět. Člověk ale nikdy neví, co ho ten den potká, takže je dobré být připraven. A naprosto klíčové je také pohodlí - hlavně, ať to nikde neřeže a nedělá faldíky.

Prádlo, které skvěle padne, dokáže se sebevědomím udělat úplné divy. A že comfy nemůže být sexy? Tak to jste ještě asi neviděla ty fotky dole.

Taková ta roztomilá slečna, co si potrpí na kvalitní spodní prádlo, ale zároveň nepotřebuje francouzskou krajku. Tak přesně ta by si vybrala tuhle starorůžovou trojúhelníčkovou podprsenku, která gumou prsa podpoří, ale zároveň jim dá v košíčkách prostor.

Druhým adeptem z dílny Tommyho Hilfigera je žlutá podprsenka, která skvěle poslouží i jako top. Širší "tejping" si poradí s jakoukoliv velikostí prsou.
 

Kluk, nebo holka? Holka v klučičích kalhotkách. Kardashianky tenhle styl vystřelily do vesmíru a holky ho milují. Pánské triko, tyhle kalhotky… a nepotřebujete k životu nic jiného.

 

Šedá lambáda, to jsou nefalšované devadesátky v basic barvách. Calvin Klein s tímhle kouskem předběhl trend i dobu. Kupujte hned, protože příští léto to bude must-have číslo jedna. A nejenom pod oblečením.

Světle růžová bavlněná podprsenka se hodí pro menší i větší prsa, má totiž šikovnou výstuhu, který jim dodá tvar. Tahle běžná barva vévodí celé letní kolekci Calvin Klein a my ji naprosto milujeme!

Pokud nosíte černé košile nebo tmavá trička s výstřihem do V a nechcete ho rušit vykukující podprsenkou, černý CK kousek je pro vás to pravé. Véčkový střih navíc dělá krásný dekolt.

Pohodlná podprsenka pro nenáročné dny i ženy. Výrazná barva tomuhle jednoduchému stylu moc sluší. A širší ramínka jsou příjemná a nebudou řezat.
 

High leg tanga si může každý vyložit po svém, trend vysokých kalhot si ale žádá vysoké kalhotky a lá Pamela Anderson. Pokud necháte lem v pase, materiál na zadečku zůstane jako u klasických kalhotek. Když ale vytáhnete gumu pod pupík, z kalhotek se stanou tanga. What a magic!
 

Všechny kousky najdete na www.queens.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram