Jaké trendy vládnou na podzim 2017 šperkům?

Jaké trendy vládnou na podzim 2017 šperkům?

Nemusíte se bát, že vaše šperky letos už nebudou trendy. Spíše jde o to, jak je nosit, aby trendy zůstaly.

1. Svým způsobem minimalismus

Šperky, které posledních několik sezón a také tu nadcházející vládnou módním nadšencům, jsou minimalistické. Tedy žádné těžké opulentní náhrdelníky se spoustou kamenů, které jsme nosily ještě před pár lety. Móda se otočila o 180° a teď si žádá tenké jednoduché řetízky s drobnými přívěsky. Jenže tady ten minimalismus končí. Jak to? Vysvětlíme níže.

2. Vrstvení šperků

Hlavní trend v oblasti šperků a bižuterie celkově. Prstýnky, náramky i řetízky sice mají být jednoduché a jejich linie čisté, tím spíš však vyzývají k vzájemnému spojování a zkoušení nových možností. Na podzim 2017 se nemusíte obávat zapnout si na krku klidně tři nebo pět řetízků. A co víc? Můžete kombinovat zlato se stříbrem. Do té doby, dokud se jedná o minimalistické řetízky či náramky, je tato (jindy zapovězená) kombinace povolena.

3. Trochu z pouličního stylu

Vysoká móda pro blížící se sezónu odkoukala ze streetové módy šperků ještě jeden trend, a to kombinování náušnic, jejich barev a velikostí. Budete za hvězdu s asymetrickými náušnicemi, a možná ještě o něco více, pokud máte píchlých více dírek, takže vyrazíte třeba se dvěma či třemi náušnicemi na jednom z ušních lalůčků. Ani na večerní společenské události nemusíte ostatní dírky než tradiční dvě skrývat. Naopak - nasaďte do všech náušnice (pokud možno minimalistické)!

pinterest.com ; etsy.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram