Jaké trenýrky darovat na Vánoce 2016?

Jaké trenýrky darovat na Vánoce 2016?

Dámy na spodní prádlo velmi hledí, muži už tolik důslední nejsou. Poradíme vám, jaké trenýrky se teď nosí, a pomůže nám k tomu sortiment značky Diesel. 

Značka Diesel nabízí kvalitní spodní prádlo pro muže i ženy. Jejich sortiment pánských trenýrek a pyžamových kalhot snadno trumfne konkurenční značky. Co víc - vše je balené do designově vyladěných krabiček, které stačí už jen obalit balicím papírem a vánoční dárky, které muže potěší, a navíc je využijí, máte připravené. Poznávacím znakem Diesel trenýrek je široká guma s názvem, která může ležérně vykukovat z džínů a nebo zůstat taktně schovaná, pokud se zrovna do vašeho stylu nehodí. Co ocení ti, kteří chtějí trenýrky pod stromeček darovat, ale i obdarovaní, jsou balení po dvou nebo třech kusech, které spolu vzájemně ladí. 

  

Kromě spodního prádla a ikonických džínových produktů nabízí Diesel také pyžamové kraťasy a kalhoty. Byť muži často preferují spaní jenom v trenýrkách, na chladnější noci se jistě pyžamové kalhoty hodí. Obvykle muže omezuje předsudek, že v pyžamu nebude vypadat mužně, ale pokud oblékne stylové kostkované nebo jednoduché jednobarevné kalhoty či kraťasy Diesel, na kráse mu určitě neuberou. Ba naopak. Kromě spaní se pochopitelně hodí i na běžné domácí nošení místo tepláků.

  

 Nakupovat nejenom značku Diesel můžete na podkalhoty.cz

Facebook a Instagram

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram